2018. augusztus 17.

Elindult a szállásfoglalás a Balaton Sound 2015-re

2015. március 04. 23:30 Szerző: BuliStar

Az közelmúltban bejelentett fellépők nevei láttán nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a Mastercard BalatonSound népszerűsége idén is töretlen lesz. Így a fesztiváljeggyel együtt a megfelelő szállásról is érdemes időben gondoskodni. Ebben segítenek a szervezők, a szálláskínálatukkal. A már évek óta megszokott balatonföldvári és siófoki szálláshelyek mellett ezúttal igazán „fesztiválorientált” házakkal, szobákkal is készültek a bulizók számára.

Igen, jó hangulatban gyorsan telik az idő, a buszok, vonatok is gyakran járnak, így a szomszéd településeken lakva is megoldható a Fesztivál elérése nap mint nap. De ha a Sound minden percét igazán ki szeretnéd élvezni, néha az állomás is túl messze van… Így idén szálláshelyek széles kínálatával jelentkezünk Zamárdiban is! Mivel egy viszonylag kis település hatalmas rendezvényéről beszélünk, óriási a kereslet ezekre a helyekre, így mindenképpen javasoljuk, hogy minél gyorsabban döntsetek!
balaton sound csaj
Ami pedig most a legfontosabb: a szállásfoglalás 2015. március 4-én szerdán 12:00-kor indul a balatonsoundszallas.hu oldalon!
Foglalásotok minél nagyobb biztonsága érdekében idén is kizárólag a bankkártyás fizetési mód lesz elérhető, így az utalással sem kell bajlódnotok. Ehhez idén is az OTP Bank Nyrt. biztonságos és általánosan elterjedt felületét használhatjátok, ahol a bankkártya számának (fontos: nem azonos a bankszámlaszámmal!) és CVC kódjának megadásával pár kattintással intézhető a kifizetés. A korábbi tapasztalatok alapján felhívjuk a figyelmeteket, hogy a foglalás előtt ellenőrizzétek, hogy a kártyán az internetes fizetési limit megfelelően be van-e állítva, nehogy emiatt késsétek le a kiválasztott szálláshelyet.
 
Kifejezetten a szállásfoglalással kapcsolatos kérdéseiteket az info@balatonsoundszallas.hu, míg a Fesztivállal kapcsolatos egyéb észrevételeiteket továbbra is a hello@balatonsound.hu címre várjuk.
Megosztás facebookon