2020. február 22.

Elhízva is szereti férje az énekesnőt

2014. június 11. 10:34 Szerző: Nikk

Baby Gabi arca legtöbbeknek az egykori lánybandából, a Baby Sistersből lehet ismerős. Az énekesnő később szólóban is megállta helyét, valamint nagy sláger lett Lalával (Kozmix), és Kefírrel (V-tech) közösen előadott duettje is.

Szklenár Gabi manapság Hungária Tribute nevű zenekarával hódít, amely gyermekkori álma volt a tehetségnek. A csapat a legendás Hungária formációját eleveníti fel az élő koncertek során mind zeneileg, mind látványilag, mind a ruhák tekintetében. Gabi emellett fodrászüzletét egyengeti, valamint feleségként állja meg helyét. Párjával kisbabát terveznek, akit az sem zavar, hogy Gabi 20 kilóval több, mint a Baby Sisters fénykorában.

Baby Gabi
Gabi most sem kövér

"Anno a Baby Sistersben kimondottan vékony voltam, negyvennégy kiló.” – kezdte az énekesnő a Kiskegyednek. „De azóta eltelt tizennyolc év. A legnagyobb probléma a mozgás: se időm, se lelkierőm hozzá! Öt éve tizenkét kilót fogytam, de az heti négy edzést és nagy odafigyelést kívánt. És közben más dolgom nem volt, csak az edzések és a hétvégi fellépések. Egyébként a férjemnek így tetszem, ő nem is engedné, hogy csontsovány legyek."

Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon