2020. február 24.

Éjjel nappal Tóth Gabival

2013. július 04. 15:35 Szerző: Nikk Forrás: RedLemon

Nicole Scherzinger nem tágít a dobogó közeléből és hetek óta a Class40 legjobbjai közt érezheti magát. Mindeközben hosszú hallgatás után visszatért és szintén felfelé törekszik a Texas. A Tóth Gabi és Myon & Shane 54 nevével fémjelzett Éjjel-Nappal Budapest című dal pedig egyre magasabb helyen áll hazánk mérvadó rádiójának listáján.

Tóth Gabi X portré
Fotó: Bársony Bence / RTL Klub

Tizenhat hete ostromolja a Class FM listáját Nicole Scherzinger! Hol közelebb kerül a dobogóhoz, hol távolabb, de ilyen sokáig kevés előadónak sikerül a legjobbak közt maradnia. A Pussycat Dolls egykori szépsége a héten nagyot javított és az ötödik helyre tért vissza Boomerang című dalával.

A skótok méltán híresek kiváló zenészeik miatt. A Franz Ferdinand és a Travis mellett a Texas is gazdag múltra visszatekintő indie-alternatív rock banda az Egyesült Királyság északi vidékéről. Az utóbbi formáció nyolc év után tért vissza egy country-soul-pop irányba nyitó koronggal, amelynek címadó dala, a The Conversation a Class40 tizenötödik helyét kaparintotta meg a héten.

Nicole Scherzinger

„Budapest éjjel, Budapest nappal hív” – énekli Tóth Gabi a világhírű Myon & Shane 54 alkotta DJ-páros szerzeményében. Az óriási népszerűségnek örvendő tévésorozat főcímdala a leghallgatottabb rádió slágerlistáján múlt héten debütált és talán meg sem áll a csúcsig: jelenleg a harmincötödik helyet birtokolja az Éjjel-Nappal Budapest.

Megosztás facebookon