2019. április 18.

Egyszer élünk! – Exkluzív interjú a Road zenekarral

2014. július 04. 12:41 Szerző: Nikk

A minap rukkolt elő legújabb kisfilmjével a 2004 óta folyamatosan dübörgő Road zenekar. Az Egyszer élünk klip pedig egy igazi turnévideó lett, amely az ország különböző pontjain készült a banda koncertjei során.

A dal szövegét a Road basszusgitárosa, Molnár Máté álmodta meg, a felvételek, a vágás és az utómunka pedig Hajnal Ádám kezét dicsérik. A kisfilmben a csapat közönsége is feltűnik, akik teljesen megvannak elégedve a zenekar legújabb anyagával.

Elsősorban kiknek szól az Egyszer élünk című szerzeményetek?

Bárkinek, aki érezte már valaha úgy az életben, akár csak egy pillanatra is, hogy "na és akkor mi van? Egyszer élünk! Gyerünk!" És persze azoknak is, akik igyekeznek mindig minden helyzetet a pozitív oldaláról megközelíteni!

Ki álmodta meg a kisfilm koncepcióját?

A tavaszi, jubileumi 10 éves koncertturné során végig forgott a kamera. Az alapötlet az volt, hogy legyen jó sok anyagunk és készüljön egy nagyon gyors, nagyon pörgős, látványos, izgalmas roadmovie klip. Az év végére egy nagyobb lélegzetvételű, jól áttekinthető, tartalmas, egész estés útifilmmel is készülünk, amiről ősszel árulhatunk el többet.

És akkor pillants bele a kisfilmbe Te is:

Megosztás facebookon