2020. május 26.

Egészség és Fitnesz nagykövet lett Kulcsár Edina!

2014. augusztus 22. 12:14 Szerző: BuliStar

A Miss World Hungary 2014 győztesét, Kulcsár Edinát hatalmas megtiszteltetés érte a napokban. A 8 éve megrendezésre kerülő, több ezer fős tömegsport rendezvény, a Fitbalance Aréna arca lett.

Edina már gőzerővel készül a feladatra, hogy szeptemberben méltón képviselhesse a rendezvényt! 8 év, 18 rendezvény, többszázezer látogató és sportoló, csak néhány szám a FitBalance események történetéből!  2014. szeptember 21-én ismét megrendezésre kerül a Nestlé Fitness – FitBalance SportAréna egészség és mozgásfesztivál aPapp LászlóBudapest Sportarénában! A rendezvény célja az egészséges életmód, a mozgás, valamint a prevenció népszerűsítése!

Edinaközeli 

Európában is egyedülállóan, több mint 20 színpadi aktivitás és program kerül megrendezésre, a legnépszerűbb fitness irányzatoktól az innovatív mozgásformákig. Több száz hazai és nemzetközi oktató és előadó áll színpadra, hogy megmozgassa a közel 7000 látogatót! Az életmód expón, hazánkban kiemelkedően, 100-nál is több kiállító jelenik meg, interaktív programokkal, egészségügyi szűrővizsgálatokkal és különleges aktivitásokkal. A tömegsport mellett, a versenysport is helyet kap az eseményen, ugyanis itt kerül megrendezésre a BioTech USA – FitBalance IFBB nemzetközi, testépítő és fitness verseny, a Pole Fitness Bajnokság, valamint a WPC Felhúzó Bajnokság is! A rendezvényen gondoltunk a családokra is, szakképzett pedagógusokkal, sportos gyermekmegőrzővel is készülnek a szervezők.

 fitbalance

Az őszi esemény háziasszonya Magyarország legszebb hölgye, Kulcsár Edina lesz. A Miss World Hungary 2014 győztese már nagyerőkkel készül a rendezvényre, hiszen maga is aktívan sportol és nagyon figyel az egészséges életmódra.

 Edinafutópad

„A sport nagyon fontos része az életemnek. Nincs olyan nap a héten, amikor nem mozgok valamit. Heti ötször edzek a Fitbalance team csapatában, többször járok futni is. Az egész életemet áthatja az egészséges életmód. Nagyon tudatosan táplálkozom, rendszeresen járok szűrővizsgálatokra is. Megtisztelő, hogy én lehetek a Fitbalance Aréna arca, remélem meg lesznek velem elégedve a szervezők. Köszönöm nekik a lehetőséget."- mesélte Kulcsár Edina

 Edinatávoli

FitBalance SportAréna 2014.09.21,Papp LászlóBudapest Sportaréna

Részletes órarend és jegyinformáció:  www.fitbalance.hu , www.fitbalance.lap.hu  

Megosztás facebookon