2019. december 13.

EFOTT 2014: Mr. President megvillantotta magyar nyelvtudását

2014. július 19. 17:31 Szerző: Nikk

Egyre kevesebb ideje van a fesztiválozóknak arra, hogy kibulizzák magukat. Talán éppen ezért fokozódik a hangulat óráról órára az idei EFOTT-on. A pénteki napon a szokásos „ereszd el a hajam” mellett a nosztalgiáé volt a főszerep. A Pepsi Nagyszínpadon a Kalapács, a Karthago, Deák Bill Gyula, az Edda és a P. Mobil mutatta meg milyen a rockzene hőskora.

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának utolsóelőtti napján sem lehetett panasz az időjárásra. A tűző napsütés sem riasztotta el a fiatalokat attól, hogy mozogjanak egy kicsit. Ungvári Miklós olimpiai bajnok cselgáncsozónk a SportPlusz Program vendégeként bokaszalag szakadása ellenére is kipróbálta a Telekom TeqBall asztalát. Romantikus pillanatokból sem volt hiány, egy fesztiválozó pár esküvői fotózását tartotta az EFOTT-on. Iszak Esztit, a VIVA TV műsorvezetőjét a Magyar Honvédség változtatta át „terminátor nővé”, de volt olyan lány is, aki az Animal Cannibals legénységének dobta oda melltartóját bulizás közben

 bodis krisztian

A Pepsi Nagyszínpadnál a kicsit idősebb korosztály is elengedhette magát, hiszen igazi rocklegendák léptek színpadra. A Kalapács, Deák Bill Gyula, a P. Mobil, az Edda és a Karthago is elhozta Miskolcra a legnagyobb slágereit.

 karhago

„Most először játszunk az EFOTT-on, úgyhogy nagyon készültünk erre az estére.” – árulta el Szigeti Ferenc.

Amíg a nagy öregek tépték a húrokat, addig a fiatalok többek között a Balkan Fanatik, a Road, a Szabó Balázs Bandája, és a P.A.S.O. dalaira tombolt. A Subscribe zúzós koncertjét pedig a Jégkorong Válogatott tagja, Tokaji Viktor is végig tombolta, aki nagy rajongója a csapatnak. A buli után pedig az is kiderült, hogy korábban a zenekar frontembere, Bálint is jégkorongozott. A rock mellett most sem maradhatott el az igazi retro, amiről péntek este a Coco Jambo atyja, a Mr. President gondoskodott.

 mr presi

„Imádom Magyarországot, többször jártam már itt. Gyönyörűek a lányok és fantasztikusak az ételek.” – áradozott a Mr. President frontembere, aki teltház előtt lépett színpadra. – „Három szót tanultam meg magyarul: egészségedre, szia, popsi.” – tette hozzá az énekes, aki olyan jól érezte magát, hogy a koncert után a Telekom Backstage Bárjában mulatott tovább.

 ungvári miklós

A Rauch Arénában Metzker Viki és Bárány Attila gondoskodott a talpalávalóról. A reggelig tartó bulizást látva biztosan ráfér az efottozókra egy nagy pihenés, hogy a szombati napon méltón búcsúztassák majd el az idei EFOTT-ot.

 iszak eszti

EFOTT 2014 – Miskolctapolcán is csak szabadon…

házasok

Megosztás facebookon