2020. április 4.

Éder Krisztián rendezte Zséda új klipjét

2015. január 22. 15:53 Szerző: Nikk

Az énekesnő októberben rukkolt elő legfrissebb slágerével. A véget nem érő szerelmek hangulatát megidéző Hány percet élsz igazi különlegesség, hiszen egyszerre találhatjuk meg benne a pop, a dance és a country stílusjegyeit, amelyhez az akusztikus gitárjáték teszi hozzá a szükséges pluszt.

Most végre elkészült a dal nem mindennapi látványvilágú klipje is, amelyet Éder Krisztián, avagy SP rendezett. Operatőrként Nagy Marcell állta meg helyét, akit többek között a Sorstalanság című film főszereplőjeként ismerhettek. A forgatásra pedig a nádasdladányi kastélyban került sor.

Bár korábban SP-vel sosem dolgoztunk együtt, de lenyűgöztek a fotói, klipjei, és már régóta figyelemmel kísértem a munkáját.” – kezdte Zséda.A közös munka kapcsán sem csalódtam benne: két nap alatt egy tökéletes szinopszist és forgatókönyvet készített nekem anélkül, hogy korábban akár két mondatot beszéltünk volna arról, hogy mit is szeretnék. Szeretek kísérletezni, olyan emberekkel dolgozni, akik folyamatosan képesek újítani, újfajta szemléletmódot hoznak. Ezt láttam ebben a stábban is. Nagy élmény volt számomra a közös munka.” – tette még hozzá az idei Glamour Women of the Year-en jelölt előadó.zséda

Megosztás facebookon