2020. február 26.

Durva: Nem engedik be Krasznai Tündét a Parlamentbe múltja miatt

2013. december 18. 15:00 Szerző: AnnMarie Forrás: Origo

Krasznai Tünde nem énekelhet a Parlament Gyermekkarácsonyán pornós múltja miatt. Az X-Faktor úgy döntött, hogy ha Tündét nem látják szívesen, akkor a többi Faktoros sem fog megjelenni.

Áll a bál a parlamenti Gyermekkarácsony és az X-Faktor között, ugyanis a Nemzetközi Gyermekmentő szolgálat szerint egy felnőttfilmes jelenléte felháborodást válltana ki a konzervatív, vallásos vendégek között. Ezért felkérték az X-Faktort, hogy Krasznai Tünde nélkül érkezzenek a rendezvényre.

krasznai parlament

A Gyermekkarácsonyon eddig minden évben részt vettek a tehetségkutató versenyzői, idén viszont úgy tűnik, ez a hagyomány véget ér. Az RTL Klub felháborodott a Gyermekmentő szolgálat kérésén és úgy döntött, hogy ha Tünde nem léphet fel, akkor a többi X-Faktoros sem fog.

„Fontosnak tartjuk, hogy nem különböztetjük meg a versenyzőket előéletük alapján: nem számít, ki volt ismert korábban, ki mit csinált, csak az a fontos, hogy itt és most hogy szerepel" – jelentette ki a csatorna.

Az RTL Klub tehát kiáll a dobogós helyen végzett ex-pornós Tünde mellett és sajnálják, hogy ilyen diszkrimináció miatt nem láthatják a hátrányos helyzetű gyerekek kedvenc énekeseiket.

12döntős2013

„Ahol az X-Faktor bármely szereplője nem kívánatos, ott az egész X-Faktor, annak összes szereplője is az. Ezért az idei karácsonyi ünnepségen nem tudunk részt venni. Sajnáljuk, hogy kérésükkel megfosztottak több száz szegény, hátrányos helyzetű gyereket attól, hogy személyesen találkozhassanak azokkal, akiket ezen az őszön valószínűleg a legirigyeltebb sztároknak tartanak, akik számukra példát mutathatnak, hogy érdemes nagyszerű teljesítményt nyújtani, mert azzal elérhetik céljaikat. Különösen fájó, hogy mindez pont egy olyan versenyző miatt történik, aki néhány évvel ezelőtt ugyanúgy ott ünnepelhetett volna, hiszen maga is szegény, hátrányos helyzetű gyermek volt" – közölte az RTL Klub.

A Nemzetközi Gyermekmentő szolgálat elfogadta az RTL válaszát és tudomásul veszik, hogy az idei karácsonyi program az X-Faktorosok nélkül fog zajlani.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon