2020. február 22.

Durva klippel rukkolt elő Vastag Tamás!

2014. április 17. 18:48 Szerző: Nikk

Egy biztos, Vastag Tamás nem aprózza el! A hazai X-Faktor első szériájának felfedezettje nem jön ki gyakran semmitmondó dalokkal.

Bár az énekes azon előadók közé tartozik, akik ritkábban jelentkeznek, de Tomi mindig valami tartalmas, minőségi munkát hoz a rajongók számára. Hol a pozitív hozzáállás (például 3x3 című első saját slágerében), hol pedig egy komolyabb mondanivaló kap teret dalaiban. Az utóbbi kategóriába sorolhatjuk Tomi legújabb számát is, amely az Egy biztos hely címet kapta. Az egykori tehetségkutatós friss, ropogós anyagában mély hangja mellett mély mondanivalót fedezhetünk fel, amelyhez természetesen videoklip is készült. A kisfilm ugyan egyszerű képi világot kapott, de a pörgős cselekmények mindenképpen hatással vannak a nézőre. A nóta zenéjét Szabó Zé, szövegét Szente Vajk készítette, a videót pedig Szalkai Péternek és Lorkó Dávidnak köszönhetjük.

A szám nem mellesleg a 2012 januárjában létrejött NAIH (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság) megbízásából jött lére. A szervezet a személyes adatok védelméhez, valamint a közérdekű és a közérdekből nyilvános adatok megismeréséhez való jog érvényesülésének ellenőrzését és elősegítését tartja fő feladatának.

Most pedig vessetek egy pillantást a klipre!

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon