2018. augusztus 17.

DJ Dominique nem magának kért szülinapi ajándékot!

2014. július 10. 17:14 Szerző: Boggi

A népszerű DJ, ahogy tőle már megszokhattuk, saját születésnapját is jótékonysággal töltötte. Idén kerek évszámot ünnepel az élete minden területén. 50 éves, 30 éve volt az első bulija a debreceni egyetemen, valamint 20 éve lett a Juventus rádió programigazgatója.

A 100-as bulin azonban nem magát szerette volna ünnepeltetni, hanem egy súlyos beteg kisfiúnak, Horváth Dominiknak akarta felejthetetlenné varázsolni a napjait. Ehhez pedig ismert zenészbarátait kérte fel. Július 6-án, hajnalig tartó bulin rengeteg sztárfellépővel együtt sikerült több mint 500.000 forintot összegyűjteni.  A különleges eseményen fellépett többek között Zséda, B.Tóth László, a Republic, Bebe, DJ Kustánczi Lia,Nagy Adri,Zoltán Erika, Kiki, Patai Anna, Alma együttes, Szíj Melinda, Szigethy Ferenc és a Kozmix is.

 domi1

DJ Dominique el sem tudná képzelni, hogy magát ünnepeltesse, de barátai ragaszkodtak hozzá, hogy ezt a kerek évszámot egy bulival koronázzák meg. Hazánk egyik legismertebb lemezlovasa idén 50 éves, 30 éve kezdett el DJ-ként dolgozni Debrecenben és 20 éve lett a Juventus rádió programigazgatója. Így ezt az évfordulót elnevezték 100-as bulinak. Attila még húzódozott az ötlettől, mivel nem szereti, ha csak róla szól az este. Egyik ismerőse szólt neki, hogy van egy kisfiú, aki névrokona, Horváth Dominik.

domi2

A kicsinek nagy szüksége van a segítségre. DJ Dominique nem habozott, összehozta a kettő dolgot, így a 100-as bulin Dominak segítettek valóra váltani az álmait. A jótékonysági bulira számos ismert énekes, zenekar és DJ is csatlakozott, így július 6-án este 8-től reggel 7-ig folyamatosan váltották egymást a Morissons2 színpadán a legnagyobb sztárok.

 domi4

Horváth Dominik 3,5 éves és nagyon beteg, bár szerencsére ez egyáltalán nem érződik rajta. Hihetetlen életöröm van benne, egyfolytában játszani szeretne. Betegsége azonban nagyon súlyos, gyógyíthatatlan agydaganata van. Szülei egy bakancslistát készítettek számára, melyből már több élményt sikerült megszervezniük. A legutóbbi kaland egy rendőrautóban való utazás volt, ennek megvalósításában már segített DJ Dominique, de a legnagyobb kívánság még várat magára. A kisfiú nagyon szeretne eljutni a párizsi Disneyland-be.

domi6

A népszerű lemezlovas ötlete alapján a 100-as buli ugyan ingyenes volt, de lehetett venni támogató jegyeket, 500, 1000, 2000, 5000 és 10000 forint értékben. A hatalmas tömegnek hála, több mint 500.000 forint gyűlt össze, így már biztos, hogy Domi eljut álmai utazására.

 domi5

„Nagyon megindított a kisfiú történte. Nem volt kérdés számomra, hogy segítsek. A közelgő születésnapomat nem szerettem volna hatalmas bulival ünnepelni, nem szeretem, ha rólam szólnak a dolgok. Sok- sok ismert barátom felhívott, hogy ők is segíteni szeretnének, így alakult ki ez a buli. Domi egy tündér, boldog vagyok, hogy ennyi pénzt sikerült összegyűjteni és eljut az álomútjára. Remélem, még sok szuper programot hozhatunk össze Dominikkal és szüleivel." -mesélte meghatottan DJ Dominique.

domi3

Megosztás facebookon