2019. szeptember 16.

Dér Henit nem vették komolyan a Sugarloaf-ban

2014. június 22. 11:10 Szerző: Nikk

A bájos énekesnő majdnem 10 esztendőn át volt a Sugarloaf bandájának frontasszonya. A minap pedig az M1 reggeli műsorában faggatták a kiválásról. Vajon Heni megbánta döntését?

„Egy pillanatra sem bántam meg semmit. Minden nagyon jól alakul, hamarosan készen lesz az első nagylemezem is” – mondta a műsorban Heni, aki ilyen rövid idő alatt hamar nagy sikereket ért el. Szerepelt második szóló számával A DAL című műsorban, Ég veled című slágere gyakran felcsendül a rádiókban, és idén Viva Comet jelölt lett az Év női előadója kategóriában.

"A vártnál kellemesebb érzések töltenek el. Nem terveztem óriási példányszámban eladott lemezeket. Azt tudtam, hogy én az álmaimat szeretném élni. „ – kezdte a tehetség. „Ez egy hosszú folyamat volt. Senki nem vette komolyan, hogy én ezt valaha megteszem és valószínűleg az a pillanat, amikor azt mondtam, hogy na, most jött el, az meglepett mindenkit, hogy nemcsak beszéltem róla, hanem tényleg megtettem, megcsináltam." – tette hozzá a bájos énekesnő, aki láthatóan kirobbanó formában van, amely a kőkemény edzéseknek is köszönhető.

"Rájöttem, hogy egyrészről sokkal nyugodtabb az életem, amióta edzőterembe járok, másodsorban pedig az éjszakázás, a rengeteg fellépés, koncert mellett nekem nagyon jó állóképességet ad a rendszeres testedzés" – árulta még el a Balatoni nyár műsorában.

 Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon