2019. július 24.

Dér Heni vizes pályán száguldozott egy Lotusszal

2014. augusztus 14. 13:30 Szerző: BuliStar

Egy Lotus versenyautóval száguldozott Dér Heni. Az énekesnő a Slovakiringen próbálhatott ki egy Lotus Elise versenyautót, ahol a Lotus Ladies Cup 5. és 6. futamát rendezték augusztus 8. és 10. között. A népszerű énekesnőt a női versenysorozat pilótái hívták meg egy tesztelésre, miután hallották, hogy Heni szívesen kipróbálná magát közöttük.

Mielőtt azonban volán mögé ült volna, természetesen kapott egy kis segítséget, hiszen ahhoz, hogy valaki egy igazi versenyautót teszteljen, egy igazi versenypályán, kell egy kis felkészülés. Ebben Czollner Gyula a Sportklub műsorvezetője volt a segítségére, aki korábban maga is versenyzett. Persze a Lotus Ladies Cup pilótái is szívesen tanították Henit, több körön keresztül ült mellette Marenec Fruzsi és Bende Adrienn,  aki két második helyet is szerzett a hétvégén. Adrienn korábban a Barátok közt sztárjának is megmutatta autóját.

Heni 1
Heni és Gyula

„Régi álmom volt egyszer beülni egy versenyautóba, nagyon örültem a meghívásnak. Jó sofőrnek tartom magam, a hétköznapokban is egy sportkocsit vezetek, azt gondoltam nem okozhat gondot számomra egy Lotus. Ehhez képest elcsodálkoztam, hogy a lányok milyen gyorsak és milyen jól kezelik az autót. Igazi mély vízbe dobtak, mert amikor rám került a sor, szakadt az eső, vizes pályán kellett vezetnem. Szárazon is nagy kihívás lett volna, hát még így! Próbáltam megtanulni a pályát és az ideális íveket, de nem volt egyszerű. A végére azért belejöttem. Örültem, hogy a teszt végére Czollner Gyuszi azt mondta, nem félt mellettem. Ha lesz rá lehetőség, szívesen jövök máskor is, de azt látom, hogy a versenyzéshez sokat kell tanulni. A tv előtt ülve sokkal könnyebbnek tűnt.” – mondta nevetve Dér Heni.

Heni 2
Jó vezetőnek tartja magát

Heni 3
Egy kis pózolásra is maradt idő

Heni 4
Bende Adriennel

Megosztás facebookon