2020. július 4.

Csukott szemmel vezetett Kelemen Anna

2014. július 11. 14:30 Szerző: Nikk

Kelemen Anna napról-napra képes meghökkenteni az Édes Élet nézőit. A szőke kebelcsoda most ismét egy hajmeresztő történettel állt elő.

Egyszer egy háztetőn napozik teljesen pucéran, máskor pedig becsukott szemmel vezet. Kelemen Anna legutóbb barátnőjével, Tracyvel lazított, mikor egy autócsodával, mégpedig egy Cabrioval járták Budapestet. A botrányhősnő azonban az út során a kelleténél többet foglalkozott hajával, így barátnője néhányszor komolyan frászt kapott. Ekkor derült ki, hogy Anna egyik pasijával nem túl vicces játékot űzött korábban.

"Borzalmas volt nézni. Feszült volt, szorongott, félt attól, ahogy én vezetek." - kezdte Anna. "Egyszer volt egy pasim, akivel azt csináltam, hogy becsukott szemmel vezettem. És te mondanád, hogy merre kanyarodjak, meg mennyivel. Ez egy k*rva jó bizalmi játék." – Szerencsére anno nem lett baj a meggondolatlan mókából, valamint kijelentésével Anna aligha nyugtatta meg barátnőjét a kormány mögött. Nos, inkább figyeljen az útra, nem igaz?

A botrányhős egyébként nemrég gondolt rajongóira is, és tervezett néhány Kelemen Anna fotóval ellátott felsőt. "Ezen a nyáron egy igazi Kelemen Anna rajongó ruhatárából nem hiányozhat egy ilyen felső! Srácok, nektek a homokszínt javaslom, remélem sokan jöttök majd szembe az utcán." - írja weblapján a szőkeség.

Megosztás facebookon