2020. február 18.

Cserbenhagyta a rákos kislányt Miley Cyrus!

2014. március 28. 11:24 Szerző: Nikk

Találkozást ígért a beteg kislánynak, ám egy hétig várakoztatta őt és családját. A szülők közeli barátai felháborodtak az események után, és most szeretnék kiengesztelni a haldokló apróságot.

Miley Cyrus

Súlyos diagnózis
Nem is oly rég kitudódott, hogy Miley Hodge IV. stádiumú osteosarcomában szenved, ami nem más, mint egy roppant súlyos csontrák. A kislány szülei, családja, és közeli barátai éppen ezért szeretnék a csöppség utolsó heteit megédesíteni, és teljesíteni annak legnagyobb álmait. A kis Miley vágyai között szerepelt, hogy találkozzunk Miley Cyrus énekesnővel. A randira a minap sor is került.

Nem a megfelelő mederben haladt a találkozó!
„ Úgy tudom, hogy ez a találkozó nem volt jó élmény számukra. A család Los Angelesbe utazott, ám egy hétig várakoztatták őket. A találkozóra végül egy stúdióban került sor, ahol Miley-t jobban érdekelte munkája, mint az, hogy a beteg kislánnyal foglalkozzon.” - árulta el a Radar Onlie-nak a család egy közeli barátja, Brandon Deboer.

Justin Bieber

Justin Bieberrel engesztelnék ki a kicsit
Mivel az események nem úgy zajlottak, hogy eredetileg tervezték volna, így a szülők most szeretnék kiengesztelni a kis Miley másik nagy álmát, mi szerint Justin Bieber-rel szeretne eltölteni egy kis időt. Az ismerősök most a Twitter közösségi oldalon próbálják felhívni Justin figyelmét, amelyben segít nekik többek között Kelly Osbourne, Tara Reid, valamint az énekes legjobb barátja: Milk Tyson is.
„Nem sok ideje maradt hátra, pedig ő egy fantasztikus lány. Mindig mosolyog, és tudni akarja azt, hogy akiket szeret: jól vannak. Amikor nem volt kórházban, gyakran visszajárt oda, hogy meglátogassa az ott élő pácienseket. Most nagyon reméljük, hogy a Justin-nal való találkozásáról szóló álma valóra válik.”

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel.
Csatlakozz közösségünkhöz 
Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon