2019. február 22.

Cseke Katinka rosszul van Szabó Zsófitól?

2014. április 02. 10:33 Szerző: Nikk

Majka vadiúj műsorában, a NaNee!-ben Cseke Katinka elárulta: több kollégáját nem kedveli a Jóban Rosszban sorozat szereplői közül!

Azonban csupán egyetlen leírás hagyta el Katinka száját az egyik karakterről, aki minden bizonnyal Szabó Zsófi lehet.
„Szerintem te konkrétan gondolsz valakire Péter. Na jó, hát mondjuk ki: kék szemű, szőke hajú, fiatal kislány. Annyira nem kedvelem, de nem is forgatok vele” - hangzottak a szabadszájú Cseke szavai. A színésznő azt ugyan nem mondta, hogy kifejezetten utálná Szabó Zsófit, de hogy nem szimpatizál vele, azt egyértelműen leszögezte. Ráadásul Sarka Kata legjobb barátnője is magára ismert, hiszen közösségi oldalán poszolta a műsor szóban forgó részét, mégpedig az alábbi szöveggel: „Érdemes megnézni. Kommentár nélkül...”

csekekatinka

„Kimondta az okot: szőke, kék szemü, csinos. Mindent elmondott, ami ő nem az, és nem is lesz soha..A többiekre ugyanezek okok miatt féltékeny, nincs megelégedve magával és ezt azokra vetíti ki, akik megvannak. És ugyan én nem nézem a sorozatot, de őt pont volt szerencsém már látni benne, és hát mit ne mondjak, nem kell nagyon megjátszania magát. Nem tudom milyen alapon nevezi magát szinésznőnek...” - kelt Zsófi védelmére egy rajongója.

 szabózs

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon
Legnépszerűbb cikkek

Új dallal indítja 2019-et Dua Lipa

2019. január 29. 11:56

Az összes hír megtekintése