2018. szeptember 24.

Caramellel kísérik utolsó útjára a Soroksáron meggyilkolt nőt

2013. október 18. 17:23 Szerző: AnnMarie Forrás: BorsOnline

Ma temetik a Soroksáron kocogás közben brutálisan meggyilkolt nőt, a pesterzsébeti temetőben. Temetésén férjével kedvenc Caramel számuk fog szólni.

Szeptember 25-én gyilkolták meg futás közben a fiatalasszonyt, akit gyermeke Roli, és férje Kardos Lajos is gyászol. A tettest még nem sikerült elfogniuk, de a férj és fia is mindenben segíti a hatóságok munkáját, hogy minél hamarabb bilincs kerüljön az elkövető kezére.

A Borsnak elmondta a férfi milyen nehéz időszakot élnek át fiával:

Egyre nehezebben viselem, hogy egyelőre semmi hír. Megfigyeltem, ha felmerül egy név, rögtön én is gyanakodni kezdek. Már szinte mindenkiben a gyilkost látom. A legszörnyűbb, hogy nevezzük sátánnak, istennek, pokolnak vagy mennynek, mindegy, hogy ez a felfoghatatlan erő végérvényesen és visszafordíthatatlanul elválasztott Krisztinától. Nem beszélhetek vele, nem ölelhetem át többé.”- megtörten mesélte a lapnak.

soroksári

Rengeteg pletyka kering a feleségem haláláról, politikai színezete is lett az ügynek. De hozzáteszem: nem az elkövetők etnikuma a lényeg, hanem az, hogy meglegyenek. Ezért is gondoltam úgy, hogy Caramel Lélekdonor száma szól majd a temetésen. Meg azért is, mert Krisztával nekünk is ez volt a nagy kedvencünk, és úgy néz ki, „én cipelem most a sorsomat”, ami nagyon nehéz – magyarázta a férj a választását.

Caramel ledöbbent, hogy az ő dala fog szólni a végső búcsúnál. A lapnak elmondta, lélekben a család mellett van.

„Nagyon sok erőt, kitartást kívánok az egész családnak. Ez egy borzasztó tragédia, együtt érzek velük. Tudom, min mennek keresztül, én a testvéremmel csináltam végig mindezt. Szívbemarkoló, hogy az én dalommal búcsúznak majd el tőle. Volt már felkérés, hogy énekeljek temetésen, de képtelen lennék rá. Lélekben azonban velük leszek.”

 

Megosztás facebookon

Hírfolyam

Ed Sheeran a SZIGET-en lép fel!

2018. szeptember 20. 11:34

Új helyszínek a STRAND Fesztiválon

2018. július 26. 11:52

Total Dance a STRANDon

2018. július 12. 08:05

Visszatér ÉNB Kristóf!

2018. szeptember 03. 09:05

Újra modell lett ÉNB Laura

2018. augusztus 28. 09:05

10 érdekesség a SOJA zenekarról

2018. június 06. 10:12

Levetkőztek az ÉNB sztárjai (Fotók)

2018. június 04. 10:12