2018. november 19.

Caramellel kísérik utolsó útjára a Soroksáron meggyilkolt nőt

2013. október 18. 17:23 Szerző: AnnMarie Forrás: BorsOnline

Ma temetik a Soroksáron kocogás közben brutálisan meggyilkolt nőt, a pesterzsébeti temetőben. Temetésén férjével kedvenc Caramel számuk fog szólni.

Szeptember 25-én gyilkolták meg futás közben a fiatalasszonyt, akit gyermeke Roli, és férje Kardos Lajos is gyászol. A tettest még nem sikerült elfogniuk, de a férj és fia is mindenben segíti a hatóságok munkáját, hogy minél hamarabb bilincs kerüljön az elkövető kezére.

A Borsnak elmondta a férfi milyen nehéz időszakot élnek át fiával:

Egyre nehezebben viselem, hogy egyelőre semmi hír. Megfigyeltem, ha felmerül egy név, rögtön én is gyanakodni kezdek. Már szinte mindenkiben a gyilkost látom. A legszörnyűbb, hogy nevezzük sátánnak, istennek, pokolnak vagy mennynek, mindegy, hogy ez a felfoghatatlan erő végérvényesen és visszafordíthatatlanul elválasztott Krisztinától. Nem beszélhetek vele, nem ölelhetem át többé.”- megtörten mesélte a lapnak.

soroksári

Rengeteg pletyka kering a feleségem haláláról, politikai színezete is lett az ügynek. De hozzáteszem: nem az elkövetők etnikuma a lényeg, hanem az, hogy meglegyenek. Ezért is gondoltam úgy, hogy Caramel Lélekdonor száma szól majd a temetésen. Meg azért is, mert Krisztával nekünk is ez volt a nagy kedvencünk, és úgy néz ki, „én cipelem most a sorsomat”, ami nagyon nehéz – magyarázta a férj a választását.

Caramel ledöbbent, hogy az ő dala fog szólni a végső búcsúnál. A lapnak elmondta, lélekben a család mellett van.

„Nagyon sok erőt, kitartást kívánok az egész családnak. Ez egy borzasztó tragédia, együtt érzek velük. Tudom, min mennek keresztül, én a testvéremmel csináltam végig mindezt. Szívbemarkoló, hogy az én dalommal búcsúznak majd el tőle. Volt már felkérés, hogy énekeljek temetésen, de képtelen lennék rá. Lélekben azonban velük leszek.”

 

Megosztás facebookon