2020. június 3.

Buborékfújásban a zenészek és a sportolók is győztek Debrecenben

2014. július 12. 15:59 Szerző: Boggi

A Campus fesztivál sajtótájékoztatóján nem maradt szem szárazon, hiszen a sportolók és a zenészek olyan komoly versenyszámokban mérték össze tudásukat, mint a sörcsapolás, kerékcsere, a kislabdás szlalomozás vagy a buborékfújás.

Bár mindenki arra szavazott volna, hogy a sörcsapolást a zenészek válogatottja nyeri meg, végül Vajda Attila olimpiai bajnok kenus győzedelmeskedett annak ellenére, hogy a Tankcsapda dobosát, Fejes Tamást egy emberként bíztatta Lukács Laci és a gitáros Sidi, a Tankcsapda többi tagja.

campus3

Sidi ekkor még jókat nevetgélt zenésztársán, de amikor egy kis-Polski kerekét kellett kicserélnie, alaposan megizzadt.

campus7

Bár Lukács Laci szerint ez testhezálló feladat volt számára, végül kicsit több mint hat percet vett igénybe a művelet, ami annyit jelent, hogy a Forma-1 csapatába ugyancsak nehezen kerülne be. Mentségére legyen szólva, hogy, a csavarok nagyobbak voltak a kelleténél. Ezek után persze nem csodálkozhattunk azon, hogy a jégkorongos Ladányi Balázs jobban teljesített.

campus4

A futball-labda szlalomozásra két lány vállalkozott: Kudor Kittinek, a DVSC-TVP kézilabdásának  van gyakorlata a labdakezelésben, Odett pedig önként vállalkozott a feladatra, hiszen mint kiderült, sok évvel ezelőtt focizott.

campus8

Mindkét lány ügyesen lavírozott a labdával, az énekesnő még a cipőjét is ledobta a verseny kedvéért, így a forró betonon mezítláb ügyeskedett. Az ezek után következő buborékfújás hatására mindenki gyerekkori önmaga lett, és a rockerek is önfeledt arccal eregették a színes szappanfelhőket.

campus6

A felsoroltakon kívül egyébként még ott volt Papp Szabolcs a Supernemből, Wolfie a Punnany Massifból, valamint a Kowalsky és a Vega zenészei.

campus2

A sportolók táborát Michelisz Norbert, a Zengő-Motorsport autóversenyzője, Risztov Éva olimpiai bajnok úszó, Szilágyi Ági a DVSC-TVP kézilabdása, valamint Dombi Tibor, a DVSC-TEVA labdarúgója erősítette.

campus1

Megosztás facebookon