2020. március 29.

Botrány! Pikali Gerda rendőrt hívott gyerekei apjához!

2013. október 15. 15:19 Szerző: AnnMarie Forrás: BorsOnline

Rékasi Károly és Pikali Gerda nyilvános szerelmét a színésznő gyermekei nem tudják elfogadni. Gerda hétvégére ex-férjétől szerette volna elhozni gyerekeit, azonban az eddig simán ment találkozás kudarcba és viszályba fulladt.

A Bors értesülései szerint, a gyerekek átadása a hétvégi látogatásra odáig fajult, hogy Pikali rendőrt hívott ex-férje, Csongrádi Géza lakásához, ahol nem nyitottak a színésznőnek ajtót, többszöri dörömbölés után sem.

Pikali Gerda és volt férje Csongrádi Géza gyerekeiket közös megbeszélés alapján heti váltásban láthatják. Most azonban, a gyerekek nem szerettek volna édesanyjukkal menni, inkább maradni akartak apukájuknál. Valószínűleg közre játszhat a gyerekek viselkedésében, az, hogy Rékasi Károly és Gerda nyilvánosan is összeköltöztek.

gerdagyerekek

Egyik szomszéd így nyilatkozott az esetről:

„Kiabálásra lettem figyelmes péntek este az ember pihenne, de a gangnak igen jó az akusztikája. Pikali Gerda és kísérői folyamatosan nyomták Géza csengőjét, de ő nem nyitott ajtót. Vélhetően a gyerekekért jöttek, hiszen csütörtökön még Gézánál voltak a fiúk – emlékezett vissza a szomszéd. – Idővel egyre durvább lett a helyzet. A színésznő kiabált és verte az ajtót, majd a rendőrség is megérkezett, s ők is becsöngettek Gézához. Aztán már csak azt hallottam, amikor a rendőr távozott a szomszédtól. A rendőr megnyugtatta az ajtó előtt mérgelődő Pikali Gerdát, hogy semmi oka aggodalomra, mert a gyerekei jól vannak, csak itt akarnak maradni az apukájukkal.” 

Pikali Gerda és volt férje nem nyilatkozott az esetről. Az Országos Rendőrfőkapitányság Kommunikációs Szolgálata a Borsnak megerősítette, hogy a BRFK közrendvédelmi főosztályának járőrei valóban voltak a helyszínen, de rendőri intézkedésre nem kellett sort keríteniük, hiszen sem szabálysértés, sem bűncselekmény nem történt.

 

Megosztás facebookon