2019. október 15.

Botrány a Story Gálán! Lali pénzért akart szexelni Győzike lányával

2014. február 10. 14:35 Szerző: AnnMarie Forrás: Blikk

Az Éjjel-Nappal Budapest Lalija és Győzike nagyobbik lánya, a Story-gálán futottak össze. Lali szokás szerint nem fogta vissza magát, ezzel pedig kihúzta a gyufát a Gáspár családnál.

A Blikk információi szerint Lali nem először próbálkozott be Evelinnél hasonló szöveggel, most azonban minden határon túl ment az Éjjel - Nappal szereplője. Úgy ment oda Győzike lányához, mint aki prostituáltat keres, kihúzott egy ötezrest a zsebéből és megkérdezte a lányt, hogy ennyiért bevállalja-e.

gáspárevelin

Ott beszélgettünk egymással páran a gálán, amikor Lali odajött. Szóba elegyedtünk, bár én előre figyelmeztettem, hogy nem tetszik a nagyképű stílusa. Látszott, hogy nem feltétlenül barátkozni jött oda, ahogyan a korábbi alkalommal sem. Poénkodott, lökte a süket szövegét, majd a következő pillanatban előrántott egy ötezrest a zsebéből, kicsapta az asztalra, és megkérdezte, hogy ennyi pénzért hajlandó vagyok-e elmenni vele.”- mesélte a Blikknek Evelin, aki persze rögtön elmondta édesapjának is az esetet, aki ettől olyan mérges lett, hogy kis híján nekiesett a nagyszájú sorozatsztárnak.

győzikebüntetés

Győzőt adócsalásért ítélték el

„Csak a felfüggesztett börtönbüntetésem tartott vissza attól, hogy nekimenjek. Nem fogok egy ilyen kis hülye ­miatt egy év nyolc hónapra börtönbe vonulni. Viszont kikérem magamnak, hogy ilyen stílust engedjen meg magának a lányommal szemben. Mit képzel magáról? Az én lányom nem escortlány, és soha nem is lesz az.”- nyilatkozott Győző az esettről.

A jelenet után a Gáspár család inkább le is lépett a partyról, nehogy komolyabban elfajuljon a helyzet, de Lali még ekkor is utánuk szólt, hogy Evelin kényeztesse őt orálisan. ( Persze sokkal alpáribb kifejezéssel élve.)

Lali nem nyilatkozott az esetről, de Győző megígérte, hogy ha még egyszer hasonlóképpen merészel beszélni a lányával, bizony csúnyán megnézheti magát.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon