2019. május 27.

Bombaként robbant Jennifer Lopez legerotikusabb klipje

2014. szeptember 20. 13:20 Szerző: Nikk

JLO, alighanem mindent megtett, hogy gyermekei megszületése után bombaformába hozza magát. A világsztár talán életében nem volt még ilyen szexi, és dögös, mint jelenleg. Marc Anthony egykori felesége legújabb klipjében igazi risza királynőként rázza fenekét.

Jennifer Lopez egyik legnagyobb testi ékessége nem más, mint gömbölyű feneke, amely nem csak klipjeiben, fotózásain, de bizony filmjei során is gyakran kap hangsúlyt. A sztárnak még biztosítása is van popsijára, amely 6,5 milliárd forintot rúg ki. Persze az énekesnő mindent elkövet, hogy hátsója megőrizze formáját, hiszen kőkemény edzésekkel rendszeresen megküzd érte.

JLO Izi

Jennifer Lopez és Iggy Azalea fenekestül fordítja fel a világot. A két énekesnő már jó ideje reklámozza legújabb, közös számát, amely a Booty címet kapta. Most pedig elkészült a dal klipje is, amit Hype Williams rendezett. A kisfilm egy visszaszámlálással indul, amellyel alighanem minket nézőket akarnak felkészíteni a fürdőruhákban vonagló, feneküket kíméletlenül rázó duóra. Azt azonban megállapíthatjuk, hogy a 45 esztendős JLO szuperdögös alakja mögött az ausztrál Iggy (a maga 24 évével) szinte elbújhat.

Jen Iggy

Jen legújabb lemeze, amely az A.K.A címet kapta karrierje leggyengébb eladási kezdését jelenti. A júniusban megjelent korongot az első héten ugyanis csupán 33 ezren vásárolták meg az Egyesült Államokban.  Így nem csodáljuk, hogy a két gyermekes édesanya mindent bedob annak érdekében, hogy picit feltornázza ezeket a számokat. Nos, igen... A szexualitással sok mindent el lehet adni.

Megosztás facebookon