2019. június 19.

Az Alpokban jártak az Éjjel-Nappal Budapest szereplői

2018. február 26. 07:38 Szerző: BuliStar

A legmagasabb osztrák hegycsúcs a 3798 méter magas Grossglockner lábánál, igazi magashegyi környezetben töltöttek pár napot az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai.

Karola, Bori, Lali, Roland és Bécy a festői szépségű Heiligenblutban szálltak meg, de közeli csúcsokra is tettek kirándulást.
enb_ausztria01
"Rutinos síelő vagyok, így imádtam ezt a pár napot. Amíg a többiek csak nézelődtek és fotózkodtak, addig én besíeltem szinte az összes pályát." - mondta nevetve Bécy.
enb_ausztria02
enb_ausztria03
"Soha nem voltam ilyen gyönyörű és hatalmas hegyek között, szinte nem tudtam betelni a látvánnyal. Életemben először a síeléssel is megpróbálkoztam, igaz nagyon-nagyon féltem, de aztán az első esések után nagyon élveztem." - folytatta Bori.
enb_ausztria04
"Sok helyen fotóztak már, de ilyen gyönyörű környezetben talán még sohasem. Heiligenblut egy igazi kis ékszerdoboz a hatalmas hegyek ölelésében. Készítettünk képeket 2600 m magas csúcson, ahonnan gyönyörű látvány tárult a szemünk elé, hiszen több mint 30 másik csúcsot lehetett látni. Egy baj volt csak, borzasztóan hideg volt, így félóránként be kellett mennünk a hüttébe melegedni." - mondta mosolyogva Karola.
enb_ausztria05
"Én most nem síeltem, viszont szánkóztam és a heiligenbluti jégpályán egy gyönyörű kűrt futottam Borikával, szerintem a téli olimpián is indulhattunk volna." - fejezte be vigyorogva az élménybeszámolót Lali.
enb_ausztria06
Megosztás facebookon