2020. február 22.

Apa és fia együtt fog dolgozni az RTL Klubnál

2013. augusztus 27. 16:31 Szerző: Csé Zsé Forrás: RTL Klub

Istenes László és Istenes Bence szeptembertől együtt dolgozik az RTL-nél! Míg Laci az A’la Car című autósmagazin házigazdája lesz, Bence az X-Faktort vezeti majd.

Az évtiezedek óta műsorvezető, szerkesztő Istenes László egy autós műsorban bizonyíthat, míg fia, Bence az X-Faktor egyik házigazdája lesz. Az új autós magazin az RTL Klubon augusztus 31-én, szombaton veszi kezdetét. 

jaguar-elsoadas

Különleges járművek, a legújabb modellek tesztje, valamint a mindennapokban használható vezetéstechnikai ismeretek is szerepelnek abban a műsorban, mely minden bizonnyal felkelti majd az autók iránt szenvedélyesen érdeklődők figyelmét. 
 
istenesl3
Istenes László 1994-ben forgatott először autós műsort, azóta több mint ezer ilyen témájú adásnak volt szerkesztő-műsorvezetője tévében, rádióban. Ezúttal mindent a megszokottól eltérő módon kutat fel és mutat be: a néző bepillantást nyerhet egy olyan világba, amit talán kevesen ismernek, vagy csak álmodoznak róla. Ha pedig „küldetése” úgy kívánja, minden extrém tevékenységet kipróbál, sőt, ahogy arra a műsor címe utal, még a kulináris élvezetek sem maradnak ki az adásból.
 
ape-elsoadas
"Nem a száraz prospektus-szöveget mondjuk el, hanem a látványra, a hangulatra helyezzük a hangsúlyt. Az ország legszebb, legkülönlegesebb helyszínein forgatunk, és igyekszünk a legkülönlegesebb járműveket bemutatni. Az első adásban például egy háromkerekű, vászontetős Ape Calessino kismotort, amivel Olaszországban a pizzafutárok közlekednek. Ennek apropóján pizzát sütök, amit megkísérlek kiszállítani a vidám kis járművel. Ezen kívül bemutatjuk a Jaguar F-type-ot, ami a márka legerősebb, legszebb és legdrágább autója, a vezetéstechnikai részben pedig a vészfékezést gyakoroljuk majd" – meséli Istenes László, aki egyébiránt nagyon örül annak, hogy ugyanazon csatornán szerepelhet fiával, Bencével. 
 
Istenes-Bence(650x433)(2)

"Nagyon büszke vagyok rá, szívemnek nagy boldogság, hogy ilyen szép feladatokat kap, és jól megállja a helyét. Remélem, hogy egyszer, majd valamikor együtt, egy műsorban is dolgozhatunk. Ez a legnagyobb álmom" – tette hozzá Istenes László.

Autós kalandok ínyenceknek minden szombaton délben az RTL Klub-on.

/fotók: Dely Ferenc/
 
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. Fotók, videók, exkluzív interjúk várnak Rád!
Megosztás facebookon