2018. május 27.

Adam Levine és kedvese nem kértek nászajándékokat

2014. július 21. 10:34 Szerző: Nikk

A Maroon 5 frontembere hétvégén mondta ki a boldogító igent modell kedvesével, Behati Prinsloo-val. Még egy dalt is kaptak a ceremónián a friss házasok.

A fiatalok 2012 júniusában jöttek össze és tavaly júliusban jegyezték el egymást, mostanra pedig hivatalosan is összetartoznak. Ugyanis a 35 esztendős énekes szombaton több mint kétszázhetven ismerős előtt vette feleségül nála 10 évvel fiatalabb szerelmét, a modell Behati Prinsloo-t. A partin ínyenc, főleg mexikói ételek voltak felszolgálva, és olyan sztárok jelentek meg az eseményen, mint Robert Downey Jr., Erin Heatherton, Coco Rocha, és persze a Maroon 5 tagjai. A nagy napra a Los Cabos-i Flor Farmson került sor sátrakban, a mennyasszony egy Marchesa ruhában állt oltár elé, a koszorús lányok pedig a Victoria's Secret munkatársai voltak. 

A páros nem kért nászajándékokat, inkább arra kérték a vendégeket, hogy jótékony célokra fordítsák azt az összeget, amit nekik szántak volna. A People magazin információi szerint Adam zenésztársa, James egy dallal is meglepte az ifjú házasokat. A mézes hetekre Dél-Afrikában kerülhet sor. Sok boldogságot a szerelmeseknek!

adam levine

Megosztás facebookon