2018. július 18.

A zápor sem szegte kedvét az efottozóknak

2014. július 18. 14:27 Szerző: Boggi

Az év legnagyobb hallgatói bulija megállás nélkül pörög. A Miskolci Egyetemváros kora délutántól hajnalig lüktet, mindenki magáénak érzi az EFOTT „csak szabadon” jelmondatát. A nagy melegben érkező délutáni zápor sem riasztotta el a fiatalokat, hiszen egyre több karszalag kerül a kezekre.

Az első napok után úgy tűnik, hogy pár óra alvás is elég az efottozóknak ahhoz, hogy kipihenjék az előző napi koncertek fáradalmait. Már délelőtt nagy a mozgás az EFOTT Civil terén, ahova csütörtökön Dr. Csernus Imre is ellátogatott. A doki sajátos stílusa eleinte kissé zavarba hozta a fesztiválozókat, de végül érdekes interaktív beszélgetés kerekedett a Szerencsjáték Zrt. Függőkertjében.

csernus_pozsonyi_roland

Míg sokan a fesztiválhoz közeli Barlangfürdőben kapcsolódtak ki, az Animal Cannibals legénysége hip-hop akadémiát tartott, majd a nagy melegben egy frissítő zápor is megérkezett Miskolcra.

 barlangfurdo_1_bodis_krisztian
Barlanfürdő Miskolctapolca

„Biztos csak az eső miatt lett tele a sátor, nem volt hova menekülni a fesztiválozóknak. Az EFOTT mindig is az egyik kedvenc fesztiválom volt, mert a fiatal közönséggel jobban megtalálom a közös hangot és még sosem okoztak csalódást.” – mondta Kiss Ádám humorista, aki a Rauch Arénában nevettetett.

 kiss_adamefott
Kiss Ádám

A Pepsi Nagyszínpadán a Fish! pörgette fel a kissé megfáradt közönséget. Majd a Supernem, a Kowalsky meg a Vega és a délután még az MVM kamionnál áram-fejlesztő Hooligans dalaira bulizott a fáradhatatlan közönség. A Rauch Arénában is nagy fesztivál-kedvencek léptek színpadra, a Heaven Street Seven, a 30Y és Péterfy Bori forrósította fel a hangulatot a sátorban.

peterfi_boriefott 
Péterfy Bori 

„Miskolchoz családi kötelékek is fűznek, így nagyon vártam a ma esti bulit. Nehéz a nyári időszakban egyensúlyt találni a munka és a család között, de azért igyekszem. Holnap lesz a kisfiam három éves, amire már napok óta készülök.” – árulta el Péterfy Bori, akit ősztől nem csak a színpadon, hanem a Terápia című sorozatban is láthat a közönség.

 vengaboysefott
Vengaboys

Csütörtök este sem maradtak slágerek nélkül a kilencvenes évek szerelmesei. A Bon-Bon legénysége után a Vengaboys táncoltatta meg az efottozókat, csak úgy dübörgött a Boom-Boom-Boom.

efottcsakszabadon

EFOTT 2014 – Miskolctapolcán is csak szabadon…

Megosztás facebookon