2018. július 18.

A stílus és a történet a színpadon fog megszületni! Ilyen lesz az EFOTT!

2013. június 06. 15:03 Szerző: Nikk

Már az első nap előtt mindenki az EFOTT-ról fog beszélni. Sport, kultúra, és gasztronómia egy helyen!

"Rengeteg esemény lesz idén is, de az EFOTT-ra érdemes lesz odafigyelni! EFOTT mindig volt, van és lesz. Erre a fesztiválra évek múlva is emlékezni fogunk" - kezdte a ma délelőtti sajtótájékoztatón az Újbudai Sportcentrumban a házigazda, Gönczi Gábor.
A tájékoztató előtt némi ízelítőt kaptunk a bossaball világából. A szabadidős játékot Filip Eyckmans  álmodta meg 2004-ben, és leginkább a röplabdához hasonlítható, amelyet a zene teszi igazán élvezhetővé a kék-sárga gumiasztalon. A feladat az, hogy a 4-4, valamint 5-5 fős csapatok minél látványosabban (a levegőben ugrálva) helyezzék át a labdát a másik fél oldalára!
Tehát sport, kultúra, gasztronómia egy helyen, mégpedig június 25-30 között Zánkán! Egy életre szóló élmény több százezer fiatal számára, ahol rengeteg kihívással, újdonsággal találkozhatnak.

efott 2013 x


"A 0. nap indítja el a fesztivált, mégpedig úgy, hogy már az első napot megelőzően mindenki az EFOTT -ról beszéljen. Nem csak programok követik egymást, de a régi és új előadók, zenekarok együtt zenélnek majd." - árulta még el a Smile zenekar énekese. Így egyszerre láthatjátok majd színpadon többek között Kovács Katit és Radics Gigit, de nagy bulit ígér a Ganxsta feat. Majka, Curtis, BLR formáció is. Érdekesség, hogy a fellépők nem tartanak próbákat a három órás showra készülve, a cél ugyanis az, hogy a stílus, és a történet ott, a színpadon születhessen meg előttetek!


És hogy kikkel találkozhattok a fesztiválon? A több mint 100 fellépő között megtalálhatjátok majd a The Carbonfools-t, a Compact Discot, a Tankcsapdát, Korda Gyurit és párját, Radics Gigit, Ivan and the parazolt, a Beatrice-t, ByeAlex-et, Charlie-t, az Intimtornát, a Kiscsillagot, a Quimby-t, a Supernemet, a Punnany Massifot, a Depresszió-t, vagy éppen a Magashegyi Undergroundot.

Megosztás facebookon