2020. február 26.

A klip, ami csak pornószájton engedélyezett

2014. február 13. 16:20 Szerző: AnnMarie

A Xiu Xiu zenekar egy igazi szabad szellemű banda és ezt dalaikban és videoklipjeikben is próbálják minél jobban éreztetni.

Az experimentál zenekart 2000-ben alapította Jamie Stewart és már az alapításkor is arra hajazott, hogy olyan zenéket játsszanak, amit ne lehessen egyfajta stílussal illetni. Hát a srácoknak ezt sikerült összehozni, hiszen dalaik között találhatunk pszichedelikus rock-t, de vannak, hogy dzsesszes-szaxofonos hangzású dalaik is.

xiustwart

Jamie Stewart

Az amerikai banda már többször járt hazánkban is, de világszerte elismerik zenéjüket, ami különben eléggé nehezen emészthető. Most talán kicsit túllépték még a saját határukat is, hiszen legújabb számukhoz készített klipet, kizárólag egy pornóoldal hajlandó csak lejátszani. A Youtube egyértelműen elutasította a klipet, hiszen az erősen 18 karikás, szóval a szokásosnál is brutálisabb lett.

A Black Dick című szám videójában elég közelről mutatnak szexuális jeleneteket, amit mellesleg Valentin napra szántak a srácok. Ha kíváncsi vagy a klipre és elmúltál 18 éves akkor ITT tudod megtekinteni.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon