2020. augusztus 10.

A jégen forgatott klipet a The Biebers

2015. február 12. 13:53 Szerző: BuliStar

Exkluzív videó kedvéért húztak korcsolyát a The Biebers rajongói. A népszerű fiúcsapat egy igazi téli helyszínen, a Jégterasz közepén forgatott különleges klipet Memories című legújabb sikerszámukhoz, amelyben néhány kiválasztott rajongó együtt szerepelhetett kedvenceikkel, emellett pedig kiélvezhették a korizás és forralt borozás örömeit is.

Az egyedülálló videófelvétel a The Biebers room session sorozatát gazdagítja, amely során az együttes tagjai különleges helyszíneken forgatnak videót legújabb számaikhoz, ezzel is közelebb hozva az akusztikus zenét a rajongókhoz. Imádjuk az elektronikus zenét, ám néha nekünk is hiányzik, hogy akusztikusan játsszunk, innen jött a room session ötlete. A dalok élő felvételét szerettük volna személyesebbé tenni és a rajongóinkkal is megosztani, ehhez kerestünk olyan helyszínt, ami sokkal családiasabb, mint egy telt házas buli” – mesélte Puskás Peti.

A srácok ezúttal jégpályán kötöttek ki: Puskás Peti és zenekara a Jégteraszon vette fel Memories videóklipjét. A forgatáson néhány kiválasztott rajongó is részt vehetett, a szerepléshez csak annyit kellett tenniük, hogy korcsolyáztak a jég közepén zenélő együttes körül.jégteraszA jégpályán való zenélés és klipforgatás a zenekar számára is újdonság volt. „Jellemzően a fesztiválszezonban, melegben és hawaii mintás ingekben szoktunk zenélni, és a videóklipjeinket is ilyenkor készítjük, így teljesen új élmény volt, hogy most kabátban és kapucniban léptünk fel. Bár szinte lefagyott a kezünk, de nagyon élveztük, igazi örömzenélés volt” – árulta el Puskás Peti.

Az első room session videójuk még a próbateremben készült, a mostani egy jégpálya közepén, de hamarosan beköltöznek egy rajongójuk hálószobájába is. „Reméljük, ezzel hagyományt teremtünk és a videóinkat látva a közönségünk többi tagja is átérzi az élő zene közelségének varázsát” – mesélt az együttes terveiről a The Biebers oszlopos tagja.

Megosztás facebookon