2019. június 24.

A Dirty Slippers a világsiker küszöbén

2014. május 21. 14:28 Szerző: Nicole

A Dirty Slippers kétségtelenül hazánk egyik legnépszerűbb fiatal bandája, akik az utóbbi években sikert sikerre halmoznak.

A tehetséges srácok tudják, hogyan kell a csúcsra jutni, hiszen a tavaly karácsonykor debütált Caroline című videoklipjük, máris meghódította a hazai és külföldi zenetévék slágerlistás helyeit. Németország, Románia, Szerbia és Szlovákia, már a Dirty Slippers lábai előtt hever, így nem kell sok idő ahhoz, hogy világsikert érjenek el. 

slippers

A dal nemzetközi sikere felkeltette az amerikai, "The Last Vegas" sztárcsapat figyelmét is, akik idei Európa turnéjukra meghívták a Dirty Slippers-t. Az amerikai rockerek olyan legendákkal koncerteztek együtt eddigi pályafutásuk során, mint az AC/DC vagy a Guns N Roses. 

Ezen kívül Erdélyben, a sepsziszentgyörgyi Szent György Napok keretein belül léptek fel, ahol elsöprő sikert arattak. Nem csak a közönséget győzték meg, hanem Románia egy legnagyobb zenei menedzsmentjét is, a Tribute Events-et is, akik azonnal szerződtették a zenekart.

Nagy volt az öröm, hiszen a fiúk kezdetektől fogva fontosnak tartják a határon túli magyarokkal való kapcsolattartást. Hogy miért? Mert nem egyszer fordult elő az, hogy  daluk először határon túli rádióban debütált. Így egészen biztos, hogy egyre többször lépnek fel erdélyi színpadokon.

dirtyslippers

A Lobó-Szalóky Lázár énekes-gitáros vezette banda, június 1-jén Budapesten, a Fészek Klubban kezdi a közös turnét, és június 7-én Németországban, Arnstadt-ban zárja. Egy hét alatt, négy országban adnak koncertek a fiúk, amelyről videoklip is készül majd.

 Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon