2019. április 18.

A Dal 2015: Zorán lesz a második középdöntő fellépője

2015. február 20. 20:55 Szerző: BuliStar

A döntő előtti utolsó adásához, a második középdöntőhöz érkezett A Dal, melynek extra fellépőjeként Zorán áll színpadra az MR Szimfónikusokkal szombat este.

Közel egy évig tartó 2014-es turnéja után Zorán idén sem pihen és belevág egy 17 állomásos koncertsorozatba március 3. és május 21. között. Szűk három hónap alatt 14 hazai - öt budapesti -, és 3 szlovákiai előadásra kerül sor. A Művészetek Palotájában március 8-án, a tervezett egy helyett, két koncertet ad Zorán, miután az estére meghirdetett időpontra pillanatok alatt elfogytak a jegyek.

A Dal extra fellépője az után következik, hogy lement az összes versenyben részt vevő produkció és a kapott pontszámok alapján már látható, ki lesz a három biztos továbbjutó. Zorán előadása alatt a nézők már szavazhatnak azon kedvenceikre, akiket negyedikként szeretnének bejuttatni a döntőbe. A finálé nyolcas mezőnye a most szombati adás végére alakul ki, az előadók pedig már csak egy lépésre lesznek a bécsi Eurovíziós Dalfesztiválon való megmérettetéstől.Zorán

Megosztás facebookon