2019. május 21.

A 10 legjobb nyilvános foci VB vetítési helyszín

2014. június 17. 18:55 Szerző: Boggi

Nem szereted otthon a kanapén nézni a meccset, friss levegőre vágysz, a barátokkal szeretnél lenni, de otthon vannak az ősök? Akkor hoztunk Neked egy remek kis listát a budapesti nyilvános közvetítésekről, ahol a spanokkal közösen drukkolhatod ki kedvenc csapatod győzelmét VB-n. Íme a felhozatal:

Budapest Park

A kései időpont egész biztosan nem jelent problémát a hajnalig nyitva lévő Budapest Parkban, ahol egy külön meccsnézős részt alakítottak ki. Este kilenc óra után 500 forintért drukkolhatsz a Rákóczi híd pesti hídfőjénél.

Cím: IX. kerület Soroksári út 60.

Telefon: +36 (30) 702 29 19

Honlap: http://budapestpark.hu/

budapestpark

Dürer kert

Nyitott, ősfás, kutyabarát kerthelyiséggel, pingponggal, finom ételekkel, biciklitárolókkal várja vendégeit. A Dürer kert elsősorban zenés helyszín. A könnyűzenei műfajok igen széles skáláján mozgó koncerteken kívül, érdekes sokszínű programoknak is teret ad. Idén ők is a foci vb-re hangolódnak rá.

Cím: XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21.

Nyitva: 17:00-05:00

Tel.: 06 1 789-4444

Honlap: http://www.durerkert.com/

dürerkert

Akvárium klub

Az Akvárium Klub Teraszának felső szintjein nincsen asztalfoglalás, érkezési sorrendben foglalhatsz helyet, hogy igazi stadion hangulatban szurkolhass Budapest legkedveltebb találkozóhelyén. A meccset biztosan látni fogod, bárhol is foglalj helyet, mert a bejáratnál elhelyezett nagy LED fal mellett, a Terasz jobb oldalán is látható lesz minden részlet egy második kivetítőn. Az egykori Gödörhöz és környékéhez mindenki köt egy-egy jó emléket, ideje lesz beszerezni néhány újat.

Cím: V. kerület Erzsébet tér

Nyitva: 08:00- 05:30

Telefon/Asztalfoglalás: 30/506-2632 / Jegypénztár.: 30/860-3368

Honlap: http://www.akvariumklub.hu/

Akvárium

Conti Cabana Millenáris

A 2014-es VB egyik fő szponzora, a Continental Tyres kis mini-Brazíliát varázsol a Millenárisba, ahol egy óriási kivetítőn nézhetik a meccseket a nézők, közben pedig tartanak brazil táncbemutatókat is, hogy biztosan át érezzék a dél-amerikai varázst. A szervezők a gyerekekre is gondoltak, nekik külön programokkal készülnek.

Cím: II. kerület Kis Rókus u. 16–20.

Telefon: +36 1 336 4000

Honlap: http://www.millenaris.hu/

conticabana

Larus Terrace

A Larus Budapest egyik legnagyobb LED-falával büszkélkedik, ennek köszönhetően tudják majd élményekkel kényeztetni a focirajongókat a Larus VB Terasszal, az étterem feletti teraszon, a Sirály sétányon. Összesen 140 ember számára van férőhely, így javasolt az asztalfoglalás, a belépő 2000 Ft, melyért jár egy főétel és snack is, így éhesek sem maradnak a szurkolók. Ezen felül street food ételek, burger és VB italok is várják.

XII. kerület - Sirály sétány, a MOM Kulturális Központ mellett

Jegyek elővételben vagy a helyszínen vásárolhatók: +3617992480

larus

Holdudvar

A Holdudvar kicsit mindenki nagy közös terasza, Budapest saját Central Parkjában, a Margitszigeten. A Holdudvarban mozi vásznon nézhetjük a VB-t, remek italokkal, utána pedig már nyugodtan maradhatunk ünnepelni vagy bulival felejteni a veszteséget.

Cím: XI. kerület Margitsziget

Honlap: http://www.holdudvar.net/

holdudvar

Szabadság tér

A Parlament felől, a Kossuth téren át könnyen megközelíthető. A tér minden nagy labdarúgó torna egyik legnépszerűbb meccsnézős találkahelye, esténként és hétvégenként több ezer ember gyűlik össze, ezért érdemes időben megérkezni és elfoglalni a legjobb placcokat. Italakciók, nyereményjátékok és ingyenes wifi jelenti a plusz szolgáltatást.

Cím: V. kerület Szabadság tér

Honalap: http://welovebudapest.com/budapest.nevezetessegei/nevezetesseg/szabadsag.ter

szabadságtér

Westend Tetőterasz

Egy 6*4-es óriáskivetítő vár hamburgerrel, salátával, sörkerttel! A dél-amerikai hangulatról szamba táncosok, brazil dobosok gondoskodnak. Több mint ezer ülőhellyel szolgál a WestEnd tetőterasza, ahol ingyenes programokkal ütheted el az időt két meccs között.

Cím: VI. kerület Váci út 1-3

Telefon:+36 1238 7777

Honlap:http://www.westend.hu/

westend

Kopaszi Gát

A legszebb, leggondozottabb és legjobban őrzött szabadtéri füves területeket élvezhetjük a Kopaszi Gáton, ahol számtalan bisztró, terasz és étterem várja a modern parkok szerelmeseit egy-egy mérkőzésre és mellé egy mérkőzésre. Legjobb taxival, biciklivel vagy hajóval menni. Igen, hajóval. Innentől kezdve már alapvető az élmény.

Cím: XI. kerület Kopaszi gát

Telefon: +3612034850

Honlap: http://www.obol.hu/

kopaszigat

Raqpart

Szakadj ki a belváros forgatagából egy pár órára, hogy átéld a vízparti hangulat utánozhatatlan érzését egy klasszikus hekk&chips-el a kezedben.

Cím: V. kerület Lánchíd pesti hídfő

Telefon: (30) 464 0646

Honlap: http://www.raqpart.hu/

raqpart

 Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon