2019. február 22.

3 éves kisfiú a legújabb sztár

2014. április 10. 11:49 Szerző: Nicole

Az évek során számos tehetségkutatóba botlottunk már, ahol jobbnál jobb előadók mutatták meg tehetségüket. Ám amit most hoztunk el Nektek, bátran kijelenthetjük, hogy minden eddigi cukiság-faktort felülmúl.

Az ázsiai származású Zhang Juanhao, a minap egy tehetségkutató keretén belül mutatta meg a világnak, hogy a kor bizony nem számít. A mindössze 3 éves kisfiú már a színpadra lépésekor ledöbbentette a zsűri tagjait. Mosoly, jó kiállás, bátorság, tehetség, mindent megtaláltunk, ami szükséges ahhoz, hogy valaki egy ország, sőt a világ sztárjává váljon.

ázsiai srác

Hogy miért különlegesebb ez a versenyző a többinél? Mert nem csak rendkívüli táncával vett le mindenkit a lábáról, hanem az emberek iránti szeretetével is. A kisfiú összes családtagja a tánc rabjává vált. Csak tíz hónapos volt, amikor az anyukája először elvitte őt abba a plázába, ahol maguk a szülők is napi rendszerességgel fellépnek. Így már érthető, hogy miért nem izgult a rendkívüli adottságokkal rendelkező kisfiú.

Miután véget ért a frenetikus show, a zsűri egyik tagja nem tudta leplezni kíváncsiságát, ezért megkérdezte a kis Zhang-t, hogy miért táncol?

"Azért táncolok, mert szeretek. És amikor táncolok, akkor  az anyukámat mindig megnevettetem, és a nevetés a boldogságot jelenti. Ezért az az álmom, hogy másokat boldoggá tegyek, mert én is az vagyok. "

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon
Legnépszerűbb cikkek

Új dallal indítja 2019-et Dua Lipa

2019. január 29. 11:56

Az összes hír megtekintése