2019. január 21.

(18+) Katy Perry volt férje bedrogozva férfivel szexelt

2013. október 24. 11:55 Szerző: AnnMarie

Katy Perry volt férje, Russel Brand bevallotta, hogy egy kocsma vécéjében heroin hatása alatt férfival szexelt. Perry kisasszony ismét szégyenkezhet exe miatt.

A komikus nagy nőfalóként híresült el, jó irányba halad, hogy megkapja a pasifaló címet is. Heteroszexuálisnak vallja magát a színész, a napokban viszont bevallotta, hogy 2002-ben egy dokumentumfilm miatt próbálta ki a szexet azonos neművel. A beszámolójában a színész nagyon részletesen elmesélte élményét.

katyrussel

„Megb*sztam egy férfit a vécében… Úgy gondoltam magamra, hogy heteroszexuális vagyok, viszont lehet, hogy a homoszexuális környezet, amiben felnőttem, tette számomra nehézzé, hogy elfogadjam magamat. Elkezdtem körbe járni London egy részét, betértem több melegbárba , hogy felszedjek valakit a filmemhez. Bementem egy helyre és azt mondtam: Valaki szeretne megb*szni? Aztán az egyik srác felállt és azt mondta, hogy igen. Mintha csak azt kérdeztem volna, hogy kér valaki chipset a bárból…”- mesélte élményeit Russel Brand.

russel2

„Szóval bementünk a mosdóba – én, a srác, és a rendező- és elővette a szerszámát, ami egyáltalán nem volt szép. Látom az enyémet és láttam pár festményen másét is, ami jól nézett ki, de ez olyan volt, mint egy rongy. Ráadásul akárhogy masszíroztam nem állt fel neki…” – folytatta a történetet részletesen Katy exe.

Russel Brand a beszámoló után elmesélte, hogy egyáltalán nem élvezte az aktust, azonban büszke magára, hogy dokumentumfilme miatt bevállalta ezt a kísérletet.

 Ha tetszik, lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon