2019. augusztus 20.
New Orleans Pub
Nyitva:

Mindennap: 18:00 - 02:00

Cím: 1066 Budapest. Lovag utca 5. 

Tel.: 061-269-4951
Email: restaurant@neworleans.hu
Weboldal: http://www.neworleans.hu/

New Orleans Pub

Budapest belvárosában, a Lovag utcában található megújult klub igényes zenei és kulturális programokkal várja a harminc fölötti közönséget szórakozóhelyként és étteremként egyaránt. Al di Meola, Candy Dulfer és John McLaughlin is fellépett már itt, amely továbbra is a minőségi zene, a minőségi szórakozás mellett teszi le a voksát. 2014 januártól a klub egyik házigazdája a Group'N'Swing zenekar - Gájer Bálint és Mihályi Réka énekesekkel -, mely itt tartja népszerű táncos bulijait havonta már két alkalommal.

A táncos rendezvények mellett a klub műsorkínálatába beletartoznak és kiemelt szerepet kapnak a népszerű magyar együttesek akusztikus koncertjei, a színházművészet kiemelkedő művészeinek zenés előadóestjei, a nagysikerű kabaré előadások vagy épp a zenetörténeti kalandozások a komolyzene legnépszerűbb előadóival is. A klub létrehozásának, illetve mostani megújulásának egyik legfontosabb célja az volt, hogy a felnőtt, zenét szerető, táncolni, szórakozni vágyó, kulturális, illetve kulináris élvezeteket kereső 30 év feletti közönségének egy mindig aktuális, minőségi szórakozóhelyet biztosítson sokszínű programjaival, kiváló italkínálatával és finom ételeivel.

A New Orleans egyben egy egyedülálló, kitűnő adottságokkal rendelkező rendezvényhelyszín is. Befogadóképessége kb. 180 fő vacsoraasztalokhoz ültetve, illetve 350 fő részben ültetett, részben állófogadásos elhelyezéssel. A New Orleans - a publikumnak szánt estéken kívül - vállalati rendezvények, zártkörű fogadások, sajtótájékoztatók, üzleti találkozók, tréningek, szakmai programok, családi és baráti események, valamint divatbemutatók kitűnő helyszínéül is szolgálhat. A rendezvényekhez nyújtott szolgáltatásainkban megrendelőink a már megszokott minőséget, kreativitást és odafigyelést kapják.

New Orleans a Facebookon!

Megosztás facebookon