2019. augusztus 20.
Cotton Club
Nyitva:

Nincs adat

Cím: 1066 Budapest. Jókai utca 26. 

Tel.: 061-354-0886
Email: zele.nikolett@cottonclub.hu
Weboldal: http://www.cottonclub.hu/

Cotton Club

A Cotton Club helyszíneként szolgáló Orfeum terem méltón viseli nevét. Magyarország legnagyobb zenei képviselőinek klubjaként üzemel több mint 10 éve Budapesten. A legnagyobbak sorát Presser Gábor, Antal Imre, Koós János és az elmúlt évek legnagyobb zenészei alapozták meg.

Napjainkban az új dallamokat követve Magyarország legjobb hangjai lépnek hétről hétre a Cotton Club színpadára. Király Viktor & Linda, Caramell, Tóth Gabi, Takács Nikolas, Fool Moon, Kasza Tibor, Laár András, Kökény Attila, Ganxsta Zolee, Emilio, Myrtill és a swinguistique, Old Boys, Kállay-Saunders András, Majka & Curtis, Kocsis Tibor és a mai zenei pop szakma nagyjai. A szving, jazz, boogie, soul, funky, rock, reggaeton, salsa és r&b klubkoncertek, partik, vacsoraszínház és előadói estek, valamint közönségtalákozók, revük, zongoraestek, és készülő saját show műsoraik több mint 10 éve a zenei világ határtalanságát képezi Budapesten. Méltón viselhetik hát Budapest hangját. Asztalt foglalni ITT tudsz!

Még kényelmesebbé és emlékezetesebbé varázsolják a látogatók szórakozását, ha a pesti Belváros szívében található Cotton House-t választod szálláshelyedül. A 20-as, 30-as évek hangulatát idéző, napjaink korszerű technikai berendezésekkel felszerelt szállodában az év minden napján szívesen vendégül látnak. Szobáik hírességek neveit viselik, erre utal a szobabelső kialakítása is. Légkondicionált, korabeli bútorokkal berendezett, pezsgőfürdővel felszerelt szobáik kellemes kikapcsolódást nyújtanak a pihenni vágyóknak.

Cotton Club a Facebookon!

Megosztás facebookon