2019. május 20.
Corvin Dumaszínház
Nyitva:

Nincs adat

Cím: 1082 Budapest, Corvin sétány 1/b. 

Tel.: 0630-680-5263
Email: jegyfoglalas@dumaszinhaz.hu
Weboldal: http://dumacorvin.hu/

Corvin Dumaszínház

A stand up comedy, mint hagyományos klubműfaj, a kezdetek óta a sörözőkben, kávézókban, éttermekben fordul elő. Magyarországon, ahol az evés amúgy is központi kérdés a kikapcsolódás során is, nehezen képzelhető el olyan humorest, ahol nem lehet előadás előtt és alatt vacsorázni. Szerencsére nem kell változtatni a szokásainkon, hiszen a Corvin Dumaszínházban hagyományos, de minőségi szolgáltatás keretében lesz lehetőség a fogyasztásra.

Természetesen a Dumaszínház a nevettetéshez sokkal jobban ért, mint a vendéglátáshoz, így ezt a feladatot inkább szakértőkre bízza. Partnerük, a Waldorf Catering tizenöt éves tapasztalattal rendelkezik, melynek során sikeresen alakították ki a nemzetközi trendeknek és a hazai elvárásoknak egyaránt megfelelő szolgáltatásaikat. Az étel-, és italkínálat összeállításában személyre szabottan veszik figyelembe a legkülönfélébb igényeket az egyszerű, megszokott ízektől, a valódi különlegességekig.

A helyszínen rendelkezésre álló étlapon elő-, és főételek, levesek, desszertek éppúgy megtalálhatók lesznek, mint a szendvicsek és a saláták, mindez kiváló minőségben, frissen elkészítve, de megfizethető áron. Vendégeik ugyanakkor már előre is jelezhetik igényeiket, vacsorajegy vásárlásával. Jegyrendeléskor ugyanis az előadás leírásánál a www.dumaszinhaz.hu oldalon jelzik, milyen menüválaszték áll rendelkezésre, amiből már előzetesen lehet is választani. A legkényelmesebb megoldás, ha az előre megrendelt, kifizetett vacsorát érkezés után néhány perccel már fogyaszthatják is.

Karinthy-gyűrűs humoristáik:

Hadházi László (2011)
Kőhalmi Zoltán (2009)
Kovács András Péter (2008)
Litkai Gergely (2004)

Fellépőik:

Aranyosi Péter - Badár Sándor - Bács Miklós -Beliczai Balázs - Bellus István - Benk Dénes - Bruti - Csenki Attila - Dombóvári István - Felméri Péter - Hadházi László - Hajdú Balázs - Három Kismalac - Janklovits Péter - Kiss Ádám - Kőhalmi Zoltán - Kormos Anett - Kovács András Péter - Litkai Gergely -Lorán Barnabás - Mogács Dániel - Pataki Balázs - Rekop György - Szomszédnéni Produkciós Iroda - Szupkay Viktor

Dumaszínház a Facebookon!

Megosztás facebookon