2019. január 20.
Club 202 Live Music Hall
Nyitva:

Nincs adat

Cím: 1116 Budapest . Fehérvári út 202. 

Tel.:
Email: info.club202@gmail.com
Weboldal: http://www.club202.hu/index.html

Club 202 Live Music Hall

A Club 202 régebben a Wigwam néven volt ismert. A Fehérvári út 202 alatt lévő hely, jelenleg pont olyan sikeres, mint nagynevű elődje. Az élőzenés helyen nemzetközi és hazai fellépőkkel várnak titeket, a koncertek után pedig alternatív rock-underground zenék szólnak.

Házirend:
- 14 éves kor alatt csak szülői felügyelettel látogatható,
- 14-16 éves kor között, csak szülői beleegyező nyilatkozattal és nagykorú családtag, rokon felügyeletével, kíséretével látogatható. A nyilatkozat ITT tölthető le!
- 16 fölött egyedül is látogatható.
Az életkor megállapításához - ha az egyértelműen nem állapítható meg - a biztonsági szolgálat kérheti a személyi igazolványt, vagy bármely más, a születési dátumot tartalmazó fényképes igazolvány felmutatását!

Általános szabályok:
- A belépő egyszeri belépésre jogosít;
- Ételt- és italt a ház vendéglátó jellege miatt nem lehet bevinni,
- Tilos a klubba bevinni mások testi épségét veszélyeztető, valamint a közbiztonságra különösen veszélyes eszközöket,
- A biztonsági szolgálat megtagadhatja a belépést azoktól, akik nem tudják hitelt érdemlő módon igazolni, hogy jogosultak a belépésre és ezáltal a belépési feltételeknek nem felelnek meg (nem rendelkeznek érvényes jeggyel, nem szándékoznak jegyet vásárolni, stb..);
- A biztonsági szolgálat a rendbontókat, valamint a nyugodt szórakozást viselkedésükkel zavarókat, eltávolíthatja a klubból,
- Kábítószer hatása alatt álló és erősen ittas személyek nem léphetnek be a klubba. Az épületben nem tarthatnak maguknál és nem használhatnak tiltott szereket. Ezen pontok megszegése rendőrségi feljelentést von maga után.

Club 202 a Facebookon!

Megosztás facebookon