2020. július 2.
Club Aliga Üdülőközpont
Nyitva:

Kora tavasztól késő őszig

Cím: 8171 Balatonvilágos. Aligai út 1. 

Tel.: 0630-389-1037
Email: hotel@clubaliga.hu
Weboldal: http://www.clubaliga.hu/

Club Aliga Üdülőközpont

A Balaton kapujában Budapesttől csupán 90 km-re található balatonaligai szállás-, és üdülőközpont, melynek 10 hektáros strandja 2 km hosszan nyúlik el a Balaton partján. Változatos pihenési és kikapcsolódási lehetőségeket kínálnak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az 50 hektáros arborétum jellegű ősparkban, számtalan lombhullató-, és örökzöld fa között valódi felüdülést talál test és lélek.

10 dolog, ami felejthetetlenné teszi a nyaralást:
- Egy történelmi helyszínen hatalmas, ősfás park 2 km saját partszakasszal
- Komfortos szállás megfizethető árakon, közvetlenül a vízparton
- Bőséges büféreggeli, hangulatos retró presszó, teraszos étterem, félpanziós lehetőség
- Óriási, füves strandterület játszótérrel és sok-sok árnyékkal, vízi biciklivel, fagyival és lángossal
- Animáció és játékok kicsiknek és nagyoknak
- Sportolási lehetőség homokos röplabdapályán, füves focipályán és beton kosár-, valamint salakos teniszpályán
- Változatos programlehetőségek a szezonban
- Vitorlás hajóbérlés

A terület kora tavasztól késő őszig ideális céges rendezvények, csapatépítő tréningek, partnertalálkozók, termékbemutatók, jutalompihenések, családi és sportnapok lebonyolítására, vagy egyszerűen családi-baráti összejövetelekre, pihenésre, nyaralásra.

A nyári szezonban a Club Aliga Budapest Déli pályaudvarról másfél-két óránként induló, Székesfehérváron keresztül közlekedő vonatokkal nagyjából két óra alatt érhető el. Leszállni Balatonaliga állomáson érdemes, amelytől a főkapu mintegy 100 méternyi sétára található.

Üdülőközpont: A strandon szezonban több vendéglátó ipari egység található, amelyek kínálatában hagyományos étterem, zenés retró presszó, söröző, klasszikus balatoni sült halas, lángos és palacsintázó, fagyizó működik. A területen található továbbá egy 1000m2-es rendezvénysátor, ahol céges rendezvények filmvetítések, koncertek és egyéb kulturális események lebonyolítására van lehetőség nyaranta, akár rossz idő esetén is.

Club Aliga a Facebookon!

Megosztás facebookon