2020. január 27.
Bárpult

Bálna

Helyszín: Budapest, Bálna
Weboldal: http://balnabudapest.hu/

A Bálna kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrum. Találkozóhely és élménypont. Összeköti a Belvárost Belső-Ferencvárossal, a turisztikai övezetet a gasztrozónával. Budapesten egyedülálló módon teremt közvetlen kapcsolatot a Dunával. Meghatározó látvány/látványosság, ahogy a főváros is – a Bálnából nézve.

Barba Negra Music Klub

Helyszín: Budapest, Barba Negra Music Klub
Weboldal: http://musicclub.barbanegra.hu/

Buda legnagyobb és Budapest egyik kiváló, egyedi hangulatú koncerthelyszíne és zenei klubja, a város talán legszélesebb koncertprogramjával.

Barba Negra Track

Helyszín: Budapest, Barba Negra Track
Weboldal: http://track.barbanegra.hu/

A főváros legújabb szabadtéri programhelyszíne egyedülállóan fedett küzdőtérrel. Szórakoztat, kikapcsol, mindezt egy helyen. Magyarország legjobb zenekarai, nemzetközi produkciók, a rock-, a pop-, az elektronikus zene csillagai, minden olyan dolog, ami a szórakoztatáshoz szükséges!

Beach Club Siófok

Helyszín: Siófok, Beach Club Siófok
Weboldal: http://www.beach-club.eu

A Beach Club 1996-tól tehát már 17 esztendeje folyamatosan a Balaton Fővárosának szórakoztató- és sport központja, egyben hazánk legmozgalmasabb fehér homokos strandja! Egy „két hónapig tartó fesztivál” helyszíne: aktív programokkal és relaxációs lehetőségekkel.

Békéscsaba

Helyszín: Békéscsaba, Békéscsaba
Weboldal: http://www.bekescsaba.hu/

Békéscsaba, régebbi nevén Csaba, vagy Nagy-Csaba, majd Békés-Csaba (szlovákul: Békešská Čaba, németül Tschabe, románul: Bichişciaba), megyeszékhely, megyei jogú város, Békés megye gazdasági-földrajzi központja és székhelye.

Belvárosi Színház

Helyszín: Budapest, Belvárosi Színház
Weboldal: http://www.belvarosiszinhaz.hu/

A Belvárosi Színház - mint befogadószínház - színházterme korszerű építészeti kialakításának, technikájának, kiszolgáló egységeinek és nézőterének köszönhetően egyaránt alkalmas különféle programok, rendezvények helyszínéül.

Benczúr Ház

Helyszín: Budapest, Benczúr Ház
Weboldal: http://www.benczurhaz.hu

Az Egyedi-palota a XIX. század végén épült, egy időben az Andrássy út környékének villanegyedeivel. (A Benczúr utcát akkor még Nagy János utcának hívták.) Az épület terveit Marmorek Oszkár műépítész készítette. A palota háromszintes lakóháznak épült: az alagsorban - a kiszolgáló helyiségek mellett – istálló, az első emeleten lakószobák és fogadóhelyiségek voltak, a második emeleten az irodák kaptak helyet.

Bethlen Téri Színház

Helyszín: Budapest, Bethlen Téri Színház
Weboldal: http://www.bethlenszinhaz.hu/

A Bethlen Gábor tér Budapest VII. kerületében, az Erzsébetvárosban található, az István utca és a Bethlen Gábor utca metszéspontjában elterülő rombusz alakú tér. A 19. század közepén még dűlőút haladt át a helyén, majd az 1880-as években a Városliget felé kiépülő Erzsébetvárosban 1889- ben alakították ki a teret.

Biczó Csárda & Lovaspanzió

Helyszín: Kecskemét, Biczó Csárda & Lovaspanzió
Weboldal: http://www.biczocsarda.hu/

A Biczó Csárda a Kiskunsági Nemzeti Park csodálatos természeti környezetében, Kecskeméttől mindössze 30 kilométer távolságban, az 52-es számú főút 32-es km-kőnél helyezkedik el.

Blue Box Gyöngyös

Helyszín: Gyöngyös, Blue Box Gyöngyös
Weboldal: http://blueboxgyongyos.hu

Szórakoztató Központ Gyöngyös szívében.

Blue River Pub

Helyszín: Budapest, Blue River Pub
Weboldal: http://www.blueriverpub.hu

Egy igazán hangulatos két szintes hajó, ahol változatos programok, koncertek, kiállítások várják a szórakozni vágyókat.