2020. június 2.
Bárpult

Apostroph Café & Bar

Helyszín: Budapest, Apostroph Café & Bar
Weboldal: http://apostrophbar.com

A belváros szívében várja vendégeit igényes sörkínálattal és széles italválasztékkal az Apostroph SörBár. Náluk a kulturált környezethez mérsékelt árak társulnak, változatosságot nyújtva az egyhangú sörözők és romkocsmák között. Ajánlják baráti beszélgetésekhez, munka utáni kikapcsolódásra, bulik előtt, után vagy helyett, sőt hétvégén itt vannak a legjobb bulik, sportfanatikusoknak, és mindenkinek, aki kíváncsi a kiváló cseh és bajor sörök ízvilágára.

Aquamarina Rendezvényhajó

Helyszín: Budapest, Aquamarina Rendezvényhajó
Weboldal: http://www.aquamarinahotel.hu

A hajó története a XX. század elejére nyúlik vissza. Az Orosz cári dinasztia, megrendelésére készült 1903-ban a Szomorszkij hajógyárban. A Romanov dinasztia kiránduló, pihenő hajónak rendelte és „Velikijknyaz Alexander Mihajlovics” névre keresztelte és főleg az Orosz folyamokon (Kaukázus, Merkúr) teljesített szolgálatot. 2006-ban lett teljesen felújítva.

AQVA Lounge Bár

Helyszín: Budapest, AQVA Lounge Bár
Weboldal: http://www.aqvalounge.hu

A peppers! étterem és az AQVA Lounge Bár 2008. októberében nyitotta meg kapuit. A két határozottan eltérő, ugyanakkor egymást kiegészítő dizájn- és ételkoncepciót képviselő bár és étterem mára modern helyszínévé vált országunk évszázadokra visszanyúló káprázatos étel- és borkészítő hagyományainak, vibráló kultúrájának, valamint egyedülálló vendégszeretetének bemutatására.

Árkád Budapest

Helyszín: Budapest, Árkád Budapest
Weboldal: http://arkadbudapest.hu/

A bevásárlóközpont több mint 200 üzlet egyedi kínálatával, új bútorokkal és felújított közös terekkel büszkélkedhet, melyek kényelmesebb vásárlást és kellemesebb időtöltést nyújtanak a látogatóknak. Mindez elérhető közelségben, az Örs vezér terén! Az ÁRKÁD2 megnyitásával Magyarország legnagyobb bérbe adható területével rendelkező bevásárlóközpontjává váltak, melyre méltán büszke az ÁRKÁD csapata. Üzleteikkel közösen továbbra is azon dolgoznak, hogy Látogatóiknak mindenben a maximális színvonalon álljanak rendelkezésére.

Átrium Film- Színház

Helyszín: Budapest, Átrium Film- Színház
Weboldal: http://www.atriumfilmszinhaz.hu/

Az angol nyelvű előadások a Budapestre látogatók, és az itt élők minden társadalmi rétegét megszólítják. Turistákat, itt dolgozó külföldieket, az angol színjátszás iránt érdeklődő értelmiségieket, a nyelvet tudó, vagy tanuló diákokat.

Audi Aréna Győr

Helyszín: Győr, Audi Aréna Győr

2007-ben az új sportkoncepció kidolgozásával kezdődött az a szisztematikus munka, amely lehetővé tette többek között, hogy 2017-ben Magyarországon először városunk adjon otthont ötkarikás eseménynek, jelesül az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak. Az állam soha nem látott mértékben támogatja Győrt a létesítményfejlesztések terén.

B City Pub

Helyszín: Budapest, B City Pub
Weboldal: http://www.bcitypub.hu/

Az Oktogonhoz közel, a Pesti Broadway szívében, diszkrét, hangulatos söröző várja régi és új vendégeit! A Dreher világos, Dreher Barna bak, Arany Ászok, Pilsner Urquell és HB búza csapolt söröket diszkrét áron kínálják.

Balaton

Helyszín: Balaton, Balaton
Weboldal: http://www.balaton.hu/

A Balaton (becenevén „a magyar tenger”; latinul Lacus Pelso, németül Plattensee) Közép-Európa legnagyobb tava, Magyarország vízrajzának meghatározó eleme. Típusa a Fertő-tóhoz és a Velencei-tóhoz hasonlóan szikes tó, ezek Eurázsia legnyugatabbra fekvő ilyen jellegű tavai. 77 km hosszú, szélessége 1,3–14 km között ingadozik, átlagosan 7,8 km, felülete 594 km².

Balatonalmádi

Helyszín: Balatonalmádi, Balatonalmádi
Weboldal: http://balatonalmadi.hu/

Balatonalmádi nagy ütemben fejlődő, forgalmas üdülőváros Veszprém megyében, a Balaton északkeleti öble közelében, az Öreg-hegynek a tóra leereszkedő lejtőjén. Fejlődésében nagy szerepe van a közeli megyeszékhelynek, Veszprémnek. Székhelye a Balatonalmádi járásnak. Balatonalmádi része Vörösberény, Budatava és Káptalanfüred is.

Balatonfenyves

Helyszín: Fonyód, Balatonfenyves
Weboldal: http://www.balatonfenyves.hu/fenyves1/

"Csendes családias üdülőhely" - hangzik Fenyves szlogenje, mely jellemzi, és amit a kiváló elődök hagytak számunkra örökül, így annak megőrzése nem csak lehetőség, de kötelezettség is.

Bálint Ágnes Kulturális Központ

Helyszín: Vecsés, Bálint Ágnes Kulturális Központ
Weboldal: http://www.kulturba.hu/

A Bálint Ágnes Kulturális Központ azzal az elsődleges céllal alakult, hogy a hagyományos oktatási rendszerrel együttműködve, de attól függetlenül támogassa a különböző közösségek tagjainak kreativitás-fejlesztését, művészeti nevelését, tehetséggondozását, tudatos kultúra-fogyasztó magatartásának kialakítását.