2020. augusztus 10.
Bárpult

A Grund

Helyszín: Budapest, A Grund
Weboldal: http://www.agrund.hu/index.php

Csütörtökön koktélbár, pénteken igazi házibuli hangulat, szombaton pedig zene, zene, zene. „Nemhiszedel”: Budapest egyetlen szórakoztatóipari eperfája, amelyet egy nem szabályos építészeti megoldással mentettek meg a kivágástól. A különteremben megtarthatod a bulidat saját hangtechnikával. DJ-k, focimérkőzések kivetítőn (kertben és a bárban egyaránt), céges rendezvények.

A38 Hajó

Helyszín: Budapest, A38 Hajó
Weboldal: http://www.a38.hu/

Az A38 elsősorban zenés helyszín. A könnyűzenei műfajok széles skáláján kívül érdekes komolyzenei programmal is szolgál; előnyben részesíti a zenei határokat átlépő produkciókat, és az új művek bemutatását. A hajó műhelymunka, beszélgetések és ismeretterjesztő programok révén igyekszik közelebb vinni a közönséget a zenei alkotófolyamathoz, egyúttal segíti a magyar zenészeket hogy bekerüljenek a nemzetközi körforgásba. Ez utóbbi cél elérése érdekében az A38 "fedélzetén" működik egy zenei ügynökség is.

Ábrahámhegy

Helyszín: Ábrahámhegy, Ábrahámhegy
Weboldal: http://www.abrahamhegy.hu/

Ábrahámhegy festői környezetben a Balaton északi partján a nyugat felől magasodó Örsi hegy és a Tapolcai-medence tanúhegyeinek karéjában, a Burnót patak völgyében megbúvó 550 fős település Révfülöp és Badacsony között. Autóúton a 71-es főúton, vasúttal a Tapolca-Székesfehérvár-Budapest vonalon érhető el.

Agora Művelődési És Sportház

Helyszín: Szombathely, Agora Művelődési És Sportház
Weboldal: http://www.agorasavaria.hu/

Az Agora eredeti, görög jelentése szerint közösségi tér, amely minden korosztály számára élményeket, igényes, tartalmas, minőségi programokat kínál. Programkoncepcióját ennek szellemében állította össze intézményünk szakmai gárdája.

Agria Park Eger

Helyszín: Eger, Agria Park Eger
Weboldal: http://www.agriapark.hu/

Eger történelmi belvárosában, ahol egykor a vásártér jelentette a közösségi élet színterét, most az Agria Parkkal kívánják újjáéleszteni a piactér sokszínűségét, nyüzsgését. A Park építése és kivitelezése során is arra törekedtek, hogy ezt a hangulatot idézzék fel, szem előtt tartva, hogy központjuk egyben méltó utódja is legyen az 1896-tól itt álló dohánygyári épületnek.

Akvárium Klub

Helyszín: Budapest, Akvárium Klub
Weboldal: http://www.akvariumklub.hu

2014 áprilistól még többet, még hangosabban, még szebben és még színesebben adják nektek zenét, ételt, italt és programot. Az új Akvárium Klub, Budapest szívében, az Erzsébet tér közepén, ami szebb és jobb lett idén. Az Akváriumban szinte minden megváltozott több koncertterem, egyedi design, jobb hang- és fényrendszer, új étterem, az Aqua Bistro, de marad a sok jó koncert és party, bár ebből is több és nagyobb szabású lesz.

Alcatraz Music Pub

Helyszín: Budapest, Alcatraz Music Pub
Weboldal: http://www.alcatraz.hu

Az Alcatraz Club a belvárosi éjszaka új színfoltjaként 1999 decemberében nyitotta meg kapuit. Látványos belsőépítészeti megoldásai különleges hangulatot eredményeztek. A hírhedt amerikai börtönsziget létesítményeit idézi; a zuhanyzó, a cellasor, a börtönigazgató irodája vagy Al Capone luxuscellája eredeti képek és leírások alapján készültek.

Ali Baba Eszpresszó

Helyszín: Budapest, Ali Baba Eszpresszó
Weboldal: Nincs weblapjuk!

Hangulatos kis eszpresszó a Klinikák és a Nagyvárad tér között, amely olcsó italárakkal, ingyenes csocsóval várja a szomjazó betévedőket. A galéria akár zártkörű rendezvények lebonyolítására is szolgálhat.

Almárium Gasztro Jazz and Blues

Helyszín: Budapest, Almárium Gasztro Jazz and Blues
Weboldal: http://almariumbisztro.hu/

Egy hely, amely könnyed hangvételű, gyors, rugalmas, emberközpontú, alkalmazkodik az igényekhez, egyszerre elegáns és laza, naponta és hetente változó étlappal működik. Figyelembe veszi a szezonalitást és követi a trendeket. Küldetése a magyar termelő gazdák életben tartása, ezért kizárólag kézműves magyar termékeket forgalmaz, illetve használja alapanyagként ételeihez, italaihoz.

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

Helyszín: Budapest, Angyalföldi József Attila Művelődési Központ
Weboldal: http://www.kult13.hu/

Megújult, modern intézményükben minden korosztály megtalálhatja az ízlésének és érdeklődésének megfelelő programot! Palettájukon koncertek, színházi darabok, táncházak, kiállítások, konferenciák, nyugdíjas programok, bálok és ünnepi és művészeti események egyaránt megtalálhatók.

Anker Klub

Helyszín: Budapest, Anker Klub
Weboldal: http://www.ankerklub.hu

Az Anker klub Budapest belvárosának egyik legkülönlegesebb és egyben legegyszerűbb bisztrója és bárja, alig egy sarokra a forgalmas Deák tértől. A közel négyszáz négyzetméteres, egykori bankfiók helyén található urbánus étteremben az arculathoz passzoló, ikonikus minimalista design, kellemes lounge DJ-k és különleges világkonyha várja a látogatókat hétfőtől vasárnapig.